Contacte de comunicació

93 581 14 88

Anna Ramon

Anna Ramon
Responsable de comunicació
651 024 540
a.ramon@creaf.uab.cat

Veronica Couto

Verónica Couto
Tècnica de comunicació
Coordinadora del Prismàtic
v.couto@creaf.uab.cat

Adriana Clivillé

Adriana Clivillé
Tècnica de comunicació
Comunicació internacional
627 260 287
a.cliville@creaf.uab.cat

Butlletí internacional

Cada 2 mesos informem de l'impacte internacional de la nostra recerca i del testimoni dels seus protagonistes. Parlem de recerca, beques, oportunitats, recomanacions, etc.

Subscribe to the international newsletter

Aquesta acció és part del Severo Ochoa “ULandscape” finançat l'any 2019 per l'Agència Estatal d'Investigació del Ministeri de Ciència i Innovació espanyol per donar suport als Centres de Recerca d'Excel·lència.

El CREAF en aquests moments (gener 2022) no disposa d'un pla de llengües propi i s'acull, com així es recomana, al de la seva universitat de referència, la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

DESCARREGA'T EL PLA DE LLENGÜES

T'atenem 

Donem màxima difusió als resultats i l’impacte social de la nostra investigació científica, gràcies al nostre contacte directe amb els mitjans de comunicació, les persones amb poder de decisió política, l’empresa, la indústria i tot tipus d’iniciatives, tant públiques com privades.

Estem a disposició de qualsevol periodista que vulgui conèixer més a fons la recerca que impulsem, les persones que la fan possible i el seu abast, tant local com internacional

 

Contacta'ns