Escola Agrària d'Alfarràs
Partida El Sot s/n
Alfarràs
Espanya
Email de contacte: 
ana.bodet@gencat.cat
Enllaç de l'event: 
http://www.ruralcat.net/preinscripcionspatt
Telèfon: 
973 76 01 00

VIII Jornada de fructicultura ecològica

dijous, maig 26, 20169.30h - 13.30h

En aquesta jornada es tractaran aspectes claus del maneig de fruiters en agricultura ecològica: promoció de la fauna auxiliar, control de la càrrega de pomeres, estratègies de defensa de motejat, estemfílium i barrinadors. En agricultura ecològica és especialment important proveir l’agroecosistema d’eines d’autoregulació. Així doncs, totes aquelles infraestructures que afavoreixin la presència tant d’insectes pol·linitzadors com de fauna auxiliar, contribuiran a la millora del quallat dels fruiters i a l’increment del control biològic de certes plagues, respectivament.

D’altra banda, cal tenir en compte que el maneig dels fruiters està altament condicionat per l’entorn en el que es cultiven. El recent interès del sector en plantacions de pomera a la muntanya fa necessari explicar quines són les diferències de maneig que hi ha entre la plana de Lleida respecte la muntanya.

La jornada és gratuïta però cal inscriure’s prèviament a través de l’Escola Agrària d’Alfarràs (Tel.: 973 76 01 00 – A/e: ana.bodet@gencat.cat)

També us podeu inscriure a través del servei de Preinscripcions a jornades del PATT del portal RuralCat: www.ruralcat.net/preinscripcionspatt
Cal confirmar l’assistència al dinar abans del 24 de maig. Preu dinar: 6,30 €

Documents: 
application/pdf alfarras_fructicultura_ecologica_260516.pdf

Organitzat per: 
IRTA
Escola Agrària d'Alfarràs