Carrer Germans Desvalls, Font del Gos
08035 Barcelona Barcelona
Espanya
Enllaç de l'event: 
MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIÓ

BioBlitz de flora i fauna a Collserola: apunta-t'hi!

divendres, novembre 24, 2023 a dissabte, novembre 25, 2023

Els dies 24 i 25 de novembre tens l’oportunitat d’explorar i descobrir la biodiversitat de l’hàbitat muntanyós de Collserola col·laborant amb el Bioblitz Collserola. L’objectiu és identificar el màxim nombre d’espècies presents a la zona de la Font del Gos, juntament amb biòlegs i biòlogues expertes que estudien grups concrets de flora i fauna. També podreu aprendre de primera mà les tècniques de mostreig científiques, les característiques del grup biològic i com identificar els organismos trobats durant l’itinerari. A més a més, es proporcionarà el material necessari per la identificació de les espècies. Els experts vindran de diferents entitats científiques com MCNB, CTFC, CREAF, UB, Consorci del Parc de la Serra de Collserola, ICO, IBB, entre d’altres. En concret des del CREAF hi participa la tècnica de recerca, Sabina Evelyn Bianchi.

Què es farà? Es duran a terme itinerari scientífics de 2 hores de durada que abastin diferents grups de flora i fauna. El divendres 24 de novembre será exclusiu per escoles de Barcelona. El dissabte 25 de 10:00 a 14:00 hi haurà itineraris oberts al públic on aprendreu de primera mà tècniques d’estudi de camp de la biodiversitat. Podeu escollir els grups que més us interessin: ocells, vegetació, líquens i fongs, insectes, papallones, càmeres de fototrampeig i mamífers.

La inscripció és gratuïta, però els grups són amb places limitades. Apunta-t’hi!!!

Qui organitza? Coorganitzat per IAAC-Valldaura Labs, el Consorci del Parc Natural de la Serra de Collserola i el Districte d’Horta-Guinardó.