Email de contacte: 
s.sauramas@creaf.uab.cat
Enllaç de l'event: 
INSCRIU-T'HI A LA SESSIÓ QUE T'ENCAIXI!
Com arribar-hi: 

EN LÍNIA

Qui ets i què fas? Reptes, necessitats i propostes de la silvopastura a Catalunya

dijous, novembre 23, 2023 a dijous, novembre 30, 2023

En el marc del projecte "La silvopastura sostenible: el benefici mutu entre la gestió per la prevenció d’incendis, la conservació dels boscos i la ramaderia extensiva (Silvodivers)", que coordina el CREAF, s'organitzen unes jornades de treball en línia que són del teu interès si treballes en l'àmbit forestal i rural, cada sessió està adreçada a un públic diferent. Apuntat-t'hi! 

ETS GESTOR/A I/O PROPIETARI/A FORESTALl? No et perdis la jornada 'Qui ets i Què fas? Reptes, necessitats i propostes de la silvopastura a Catalunya' del 23 de novembre de 2023, de 15 a 16:30 hores, Sessió en línia. 

Amb aquesta trobada el projecte pretén posar en contacte i enxarxar gestors/es de diferents administracions i propietaris/es que actualment estan involucrats en la silvopastura, per tal de facilitar l'intercanvi de propostes, problemes i possibles solucions a la situació actual de la silvopastura a Catalunya.  

ETS RAMADER/A? No et perdis la jornada 'Qui ets i Què fas? Reptes, necessitats i propostes de la silvopastura a Catalunya' del 23 de novembre de 2023, de 17 a 18:30 hores. Sessió en línia. 

Amb aquesta trobada el projecte pretén posar en contacte i enxarxar ramaders i ramaderes que estan exercint actualment silvopastura a Catalunya, per tal de facilitar l'intercanvi de propostes, problemes i possibles solucions a la situació actual de la silvopastura a Catalunya. 

FAS RECERCA? No et perdis la jornada 'Qui ets i Què fas? Reptes, necessitats i propostes de la silvopastura a Catalunya' del 30 de novembre de 2023, de 15 a 16:30 hores. Sessió en línia. 

Amb aquesta trobada el projecte pretén posar en contacte i enxarxar persones del mon de la investigació i la recerca que actualment estan involucrades en l’estudi de la silvopastura per tal de facilitar l'intercanvi de propostes, problemes i solucions a la situació actual de la silvopastura a Catalunya. 

TREBALLES EN UNA ASSOCIACIÓ? No et perdis la jornada 'Qui ets i Què fas? Reptes, necessitats i propostes de la silvopastura a Catalunya' del 30 de novembre de 2023, de 17 a 18:30 hores. Sessió en línia. 

Amb aquesta trobada el projecte pretén posar en contacte i enxarxar persones d’associacions actualment involucrades amb la silvopastura per tal de facilitar l'intercanvi de propostes, problemes i possibles solucions a la situació actual de la silvopastura a Catalunya.