Enllaç de l'event: 
inscripcions aquí
Com arribar-hi: 

Via Zoom i en directe al canal de Youtube del CREAF.

Cafè Prismàtic - Gestió forestal per millorar la biodiversitat en boscos mediterranis

dimarts, octubre 24, 202312:00 -13:00

Coneixeu els #cafePrismàtic? Són seminaris virtuals on el Prismàtic ens convida a fer el cafè plegades durant una hora per aprendre sobre els temes més ‘trendy’ de la gestió i la plannificació del patrimoni natural i la biodiversitat de Catalunya.

Aquest cop, ens acompanyen el Lluís Comas, tècnic del CREAF, i la Roser Mundet, enginyera de Forests del CFC, per parlar-nos d'una proposta de gestió forestal enfocada a millorar la biodiversitat en els boscos mediterranis. 

Aquest seminari es relaciona amb el projecte LIFE BIORGEST, que té com a objectiu principal millorar la biodiversitat del bosc mediterrani mitjançant la integració de mesures específiques i pràctiques innovadores en els instruments de planificació i gestió forestal, i mitjançant nous mecanismes de finançament i compensació. D’aquesta manera es pretén fer compatible la millora de la biodiversitat amb la sostenibilitat econòmica de la gestió forestal, garantint la persistència de les masses i la seva adaptació al canvi climàtic.

Apunta-t'hi ja i no et quedis amb dubtes! Hi haurà un espai per debatre sobre el tema!

Organitzat per: 
Prismàtic