Can Moragues
Riudarenes (La Selva)
Espanya
Enllaç de l'event: 
MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS

FestiNAT, l’aplec naturalista

dissabte, maig 27, 2023

El FestiNAT, l'aplec naturalista neix per ser el dia i el punt de trobada i celebració dels amants de la natura de Catalunya, en el marc de la Setmana de la Natura. L'espai on connectar i intercanviar coneixement i entusiasmes entre naturalistes petits i grans, acostar-se a la ciència que estudia la natura i gaudir-ne amb una mirada curiosa i curosa.

L'esdeveniment compta amb contribucions de les persones i entitats que treballen en la recerca, la conservació i la divulgació de la biodiversitat, d'arreu de Catalunya, entre ells el CREAF. Hi ofereix múltiples activitats de camp, pràctiques, xerrades, lúdiques i de formació, per ampliar coneixences, aprenentatges i experiències.

El FestiNAT és obert a tothom, pensat per tenir cura de les diversitats, amb espais de calma, pensant en totes les franges d'edat -de la infantesa a la veterania-, nivells d'expertesa i sensibilitats. Obert a les arts -plàstiques, musicals, literàries, culinàries-, entenent que la natura també és cultura. Apunta-t'hi!

Organitzat per: 
Institució Catalana d'Història Natural (ICHN)
OxigeNATs
Fundació Emys