Sessió presencial a l’auditori del Districte Administratiu de la Generalitat de Catalunya (c/ Foc 57).
08038 Barcelona
Espanya
Email de contacte: 
occc@gencat.cat
Enllaç de l'event: 
Enllaç per seguir l'esdeveniment en línia a YouTube

Crònica de la COP 27 a Sharm el-Sheikh: Un món en ebullició

dimarts, gener 31, 2023 12 - 14h

El proper 31 de gener, l'Auditori del Districte Administratiu de la Generalitat de Catalunya acollirà una jornada de valoració dels acords de canvi climàtic adoptats a la COP27 d'Egipte. El Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, a través de l'Oficina Catalana del Canvi Climàtic, organitza aquesta jornada per valorar els acords assolits a la COP27 d'Egipte, el passat mes de desembre.

L'acte comptarà amb la presència i participació de les següents expertes en la matèria: Sra. Gisela Torrents, ambientòloga i tècnica en justícia climàtica i drets ambientals de l'Observatori DESC; Dra. Alícia Pérez Porro, coordinadora científica del CREAF; Sra. Susanna Rivero, responsable d’Afers Exteriors i Cooperació de la Secretaria d’Acció Climàtica del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural; Sra. Margalida Ripoll, moderadora de l’acte i amb el responsable de mitigació de l'Oficina Catalana del Canvi Climàtic, Sr. Iñaki Gili.

Per assistir presencialment a l'acte al Districte Administratiu, caldrà confirmar l’assistència al correu electrònic:
occc@gencat.cat, abans del 27 de gener, a les 18:00h, indicant nom i cognoms, correu electrònic, empresa i DNI per al control d’accés.

L'acte també es podrà seguir en streaming mitjançant el canal Youtube de Medi Ambient.

Documents: 
application/pdf programa_jornada_post_cop_31012023_def.pdf

Organitzat per: 
Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural (DACC)