Al CREAF ens orientem a fomentar el creixement professional i l'èxit de les investigadores i els investigadors. Ens complau anunciar el nostre Servei de Suport a Beques Post doctorals MSCA (Accions Marie Skłodowska-Curie), un programa integral dissenyat per proporcionar orientació, recursos i assistència personalitzada a científiques i científics que optin a beques post doctorals MSCA supervisades per investigadores i investigadors del CREAF.

Coneix els detalls de la convocatòria (terminis, criteris d'avaluació, plantilles, etc.) al portal de Finançament i Licitacions de la Comissió Europea.

 

Quins serveis oferim:

Oferim una gamma de serveis a mida, entre els quals s'hi inclouen:

Desenvolupament de la proposta

El nostre experimentat equip proporciona orientació experta i comentaris personalitzats al llarg de la fase de desenvolupament de la proposta, ajudant les investigadores i investigadors a elaborar una sol·licitud convincent i competitiva. Assistim a l'estructuració de la proposta i assegurem l'alineació amb els requisits de la MSCA.

Formació

Organitzem un Dia MSCA amb seminaris web dirigits per experts externs, concebuts per contemplar i clarificar tot allò necessari per escriure una proposta de beca FP reeixida, mitjançant posades en comú en directe. La formació també inclou accés 24/7 a tutorials en vídeo estructurats en 3 parts: Excel·lència, Impacte i Implementació, que segueixen cadascuna de les seccions de la plantilla de subvenció.

Oportunitats de treball en xarxa i col·laboració

Facilitem les connexions entre investigadores i investigadors, tant dins del nostre centre de recerca com mitjançant la nostra àmplia xarxa de col·laboracions internacionals. En fomentar el contacte i la cooperació, busquem augmentar el potencial d'investigació i l'intercanvi interdisciplinari d'idees, tot promovent la innovació i l'excel·lència.

Suport administratiu

El nostre equip administratiu especialitzat proporciona assistència a les tasques administratives associades a les beques MSCA, incloses la planificació pressupostària, la gestió de contractes i el compliment dels requisits de subvenció. Ens esforcem per agilitzar el procés administratiu, permetent a les investigadores i investigadors centrar-se en les activitats científiques.

El nostre Servei de Suport a Beques Post doctorals MSCA es mou pel compromís de cultivar el talent, fomentar la col·laboració internacional i promoure la investigació innovadora. Uneix-te a nosaltres en aquest viatge transformador i allibera tot el seu potencial gràcies a una beca post doctoral MSCA al CREAF.

Abella Bombus terrestris a una planta de lavanda

 

Els nostres postdoctorands:

gaofei YinGaofei Yin
Project: MOVES

"La beca em brinda l'oportunitat d'incorporar-me al grup de recerca de categoria mundial sobre Observació de la Terra i Ecologia del Canvi Global. Tinc ple accés a recursos d'alt rendiment i els Profs. Josep Peñuelas i Aleixandre Verger m'ajuden a obrir noves línies de recerca (fenologia fotosintètica, recuperació de paràmetres biofísics d'alta resolució espai-temporal a partir de dades EO)."

 

Monica Ladron de Guevara

Mónica Ladrón de Guevara
Project: DIAGRASS

"La beca Marie Curie em permet formar part d’un centre amb projecció internacional i una filosofia molt col·laborativa, un aspecte essencial al sistema científic modern. A més, aquesta beca em brinda l’oportunitat de dissenyar i posar en marxa el meu propi projecte d’avantguarda."

Rossella GuerrieriRossella Guerrieri
Project: NITRIPHYLL

"Va ser una gran oportunitat per dirigir un projecte independent i plantejar qüestions noves dins del camp de l'ecologia forestal. El CREAF va ser el millor lloc que vaig poder triar: un entorn acollidor i de suport on vaig estar contínuament exposada a la ciència multidisciplinària i d’avantguarda i em vaig nodrir dels intercanvis amb els meus col·legues."

El servei de suport MSCA del CREAF forma part del Severo Ochoa "ULandscape" finançat el 2019 per l'Agència Estatal de Recerca del Ministeri de Ciència i Innovació per donar suport als Centres de Recerca d'Excel·lència.

severo ochoa