hh
Cosmocaixa
C/ Isaac Newton, 26
Barcelona
Espanya
Enllaç de l'event: 
Human Health in the Face of Climate Change.
Com arribar-hi: 

Human Health in the Face of Climate Change. Science, Medicine and Adaptation

dijous, maig 14, 2015 a divendres, maig 15, 2015

Nombroses evidències científiques ens indiquen que el clima global està canviant, en gran mesura degut a l’activitat humana. Les fluctuacions climàtiques poden tenir un impacte important en la salut humana.

Aquestes fluctuacions climàtiques poden impactar adversament a la salut humana i al benestar en una amplia varietat de formes, incloent des d’exposició a fenòmens meteorològics extrems; desequilibri dels ecosistemes, de l’agricultura, de la producció de menjar; l’expansió de malalties infeccioses; i un increment dels nivells de partícules perjudicials en l’aire.

Noves recerques busquen arribar a un coneixement més profund de les conseqüències per a la salut del canvi climàtic en humans – incloent millors quantificacions d’aquests efectes – per millorar la preparació de la salut i protegir les poblacions vulnerables.

La New York Academy of Science (NYAS) juntament amb Fundació "la Caixa" i Biocat-B·Debate organitzen una conferència multidisciplinària que reunirà científics en l’àmbit del clima, l’ecologia, la biologia marina i evolutiva, epidemiòlegs, especialistes en salut pública i responsables polítics entre d’altres.

Aquesta conferència destacarà les últimes investigacions al voltant del canvi climàtic i els seus efectes en la salut humana, incloent la vulnerabilitat deguda a fenòmens climatològics extrems, canvis en els usos del sòl i en la producció agrícola, variació de l’epidemiologia de paràsits i malalties infeccioses, o contaminants que alteren el clima.

Organitzat per: 
Obra Social la Caixa
biocat