Jornada Forestal de Sant Francesc, 2015
Centre de la Propietat Forestal
Carrer Catalunya, 1
Llanars
Espanya
Email de contacte: 
cpf@gencat.cat
Enllaç de l'event: 
JORNADA FORESTAL Sant Francesc 2015
Telèfon: 
935747039
Com arribar-hi: 

Jornada Forestal de Sant Francesc, 2015. La recuperació de pastures i la producció de biomassa forestal en zones de muntanya

divendres, octubre 2, 201510:00h

Com cada any, el Centre de la Propietat Forestal celebra la commemoració de Sant Francesc, patró dels silvicultors, amb una jornada tècnica, que enguany vol donar a conèixer els resultats del Projecte pilot per a la recuperació de pastures i la producció de biomassa forestal a la Vall de Camprodon.

Al llarg de la jornada s'aprofundirà en els resultats del projecte i els documents elaborats i, alhora, es coneixerà com l'organització de diferents propietaris forestals a travès de l'Associació, ha fet possible l'execució d'aquest projecte.

D'altra banda, l'any 2012 es va instal·lar, al municipi de Llanars, la primera xarxa de calor municipal de la comarca generada amb biomassa forestal. L'aprofitament d'un recurs local per a producció d'energia tèrmica ha incentivat la gestió forestal i la generació d'ocupació i ha representat un estalvi econòmic per al municipi. Durant la jornada es donaran a conèixer quines són les característiques tècniques d'aquesta caldera de biomassa a Llanars, que dóna calefacció a les dependències municipals.

En finalitzar la jornada està previst de realitzar un dinar, l'assistència al qual és de lliure elecció. Si opteu per quedar-vos a dinar, a l'hora de fer la inscripció cal que feu la vostra reserva, atès que la capacitat de la sala és limitada.

El termini per a inscriure-us a la jornada finalitza el 25 de setembre.

 

Organitzat per: 
Departament Agricultura