935811488
Office: C5b/060

Sóc biòleg (UAB, 1995) i doctor en biologia (UAB, 2004) . Vaig entrar al CREAF el 1996, com a tècnic de camp i laboratori de l'Inventari Ecològic i Forestal (IEFC). Des de llavors he treballat en més de 20 projectes del centre, entre els quals destaquen el Mapa de Cobertes (MCSC) i els estudis de regeneració de les zones afectades pels grans incendis de 1994 i 1998. La meva tesi doctoral es va centrar en aquests estudis.

El 2005 vaig decidir dedicar-me a la divulgació científica. En aquest àmbit, he treballat amb el CREAF, la Fundació Ciència en Societat, la Diputació de Barcelona, ​​l'Ajuntament de Barcelona, la Fundació Catalunya-La Pedrera i l'equip de divulgadors de 2Salamandras. Els treballs més destacats són la coordinació editorial dels Manuals de Gestió d'Hàbitats i del llibre Un planeta a la deriva, la creació dels tallers De les cendres a l'ombra i Què és millor, cooperar o competir?, i l'elaboració dels materials educatius Arguments científics per a la convivència i els panells del centre de fauna de MónNatura-Pirineus.

Des de febrer de 2012 formo part de l'equip de Comunicació del CREAF, equip que es va iniciar l'any anterior, amb la incorporació d'Anna Ramon al centre.

Recent publications under CREAF affiliation