Cartografia de la vegetació i els usos del sòl a Collserola a partir d'imatges de satèl·lit.

Pons X (2000) Cartografia de la vegetació i els usos del sòl a Collserola a partir d'imatges de satèl·lit. In Llimona F et al (eds) I Jornades sobre la recerca en els sistemes naturals de Collserola: aplicacions a la gestió del Parc. Parc de Collserola, Barcelona, pp. 259-263.

TERICA Working Group 3: Alien species and outbreaking species in ecosystems.

Hulme P, Crawley M, Hofgaard A, Huntley B, Lurz P, O'Connell M, Rushton S, Schaffner U, Sykes M, Vilà M, Watt A, Willis S (2000) TERICA Working Group 3: Alien species and outbreaking species in ecosystems. In Sutton MA et al (eds) Terrestrial ecosystem research in Europe: successes, challenges and policy. European Commission, Luxemburg, pp. 44-48.

Al voltant de la recerca i la gestió en espais naturals.

Rodà F (2000) Al voltant de la recerca i la gestió en espais naturals. In Llimona F et al (eds) I Jornades sobre la recerca en els sistemes naturals de Collserola: aplicacions a la gestió del Parc. Parc de Collserola, Barcelona, pp. 147-150.

CLIMOOR - Climate driven changes in the functioning of heath and moorland ecosystems.

Beier C, Gundersen P, Nielsen TR, Tietema A, Emmett B, Rodà F, Peñuelas J, Estiarte M, Gorissen T (2000) CLIMOOR - Climate driven changes in the functioning of heath and moorland ecosystems. In Sutton MA et al (eds) Terrestrial ecosystem research in Europe: successes, challenges and policy. European Commission, Luxemburg, pp. 146-150.

Predació de l'esquirol (Sciurus vulgaris) sobre el pi blanc (Pinus halepensis) a la serra de Collserola.

Andreu J, Llimona F, Espelta JM (2000) Predació de l'esquirol (Sciurus vulgaris) sobre el pi blanc (Pinus halepensis) a la serra de Collserola. In Llimona F et al (eds) I Jornades sobre la recerca en els sistemes naturals de Collserola: aplicacions a la gestió del Parc. Parc de Collserola, Barcelona, pp. 219-223.

LUCIFER: Land use change interactions with fire in Mediterranean landscapes.

Moreno JM, Rego F, Viegas D, Vallejo R, Terradas J et al (2000) LUCIFER: Land use change interactions with fire in Mediterranean landscapes. In Sutton MA et al (eds) Terrestrial ecosystem research in Europe: successes, challenges and policy. European Commission, Luxemburg, pp. 159-161.

Creixement i regeneració de l'alzina (Quercus ilex L.) en resposta a una aclarida de baixa intensitat.

Obon B, Espelta JM (2000) Creixement i regeneració de l'alzina (Quercus ilex L.) en resposta a una aclarida de baixa intensitat. In Llimona F et al (eds) I Jornades sobre la recerca en els sistemes naturals de Collserola: aplicacions a la gestió del Parc. Parc de Collserola, Barcelona, pp. 151-156.

Efecte "memòria" de la sequera en l'ús de l'aigua i del nitrogen per part de Quercus ilex i Phillyrea latifolia en boscos mediterranis.

Peñuelas J, Filella I, Lloret F, Piñol J, Siscart D (2000) Efecte "memòria" de la sequera en l'ús de l'aigua i del nitrogen per part de Quercus ilex i Phillyrea latifolia en boscos mediterranis. In IV Trobada d'Estudiosos de Sant Llorenç del Munt ide l'Obac, Diputació de Barcelona, Barcelona, pp. 145-148.

Evolució de les zones ecològiques de Collserola (terme municipal de Barcelona, 1977-1993).

Burriel JA, Dalmases C, Pons X (2000) Evolució de les zones ecològiques de Collserola (terme municipal de Barcelona, 1977-1993). In Llimona F et al (eds) I Jornades sobre la recerca en els sistemes naturals de Collserola: aplicacions a la gestió del Parc. Parc de Collserola, Barcelona, pp. 173-176.

Aplicació del Mapa de Cobertes del Sòl de Catalunya a la gestió d'espais naturals.

Burriel JA, Pons X, Pino J, Rodà F (2000) Aplicació del Mapa de Cobertes del Sòl de Catalunya a la gestió d'espais naturals. In Llimona F et al (eds) I Jornades sobre la recerca en els sistemes naturals de Collserola: aplicacions a la gestió del Parc. Parc de Collserola, Barcelona, pp. 275-278.

Pages