Validación de un método de corrección radiométrica sobre diferentes áreas montañosas.

Salvador R, Pons X, Diego F (1996) Validación de un método de corrección radiométrica sobre diferentes áreas montañosas. Revista de Teledetección 7:21-25.

Efecte de la diferent disponibilitat d'aigua, nitrogen i fòsfor en la caiguda de virosta en un alzinar de les muntanyes de Prades.

Diego V, Capilla C, Rodà F (1996) Efecte de la diferent disponibilitat d'aigua, nitrogen i fòsfor en la caiguda de virosta en un alzinar de les muntanyes de Prades. Treballs del Centre d'Història Natural de la Conca de Barberà 1:287-295.

Permanent grid studies in bryophyte communities. I. Pattern and dynamics of individual species.

During, HJ, Lloret F (1996) Permanent grid studies in bryophyte communities. I. Pattern and dynamics of individual species. Journal of the Hattori Botanical Laboratory 79:1-41.

Importància dels factors socials i físics determinants del risc d'incendis forestals.

Terradas J, Piñol J, Lloret F (1996) Importància dels factors socials i físics determinants del risc d'incendis forestals. Revista de Catalunya 110:44-72.

Caracterización de masas mixtas de pino carrasco y encina en el macizo del Montseny (noreste de la Península Ibérica).

Retana J, Gracia M, Espelta JM (1996) Caracterización de masas mixtas de pino carrasco y encina en el macizo del Montseny (noreste de la Península Ibérica). Cuadernos de la Sociedad Española de Ciencias Forestales 3:167-179.

Effects of carbon dioxide, water supply and seasonality on terpene production by Rosmarinus officinalis L.

Llusià J, Vila R, Cañigueral S, Biel C, Savé R, Peñuelas J (1996) Effects of carbon dioxide, water supply and seasonality on terpene production by Rosmarinus officinalis L. Investigación Agraria 11:33-43.

Overview on current and past changes in the Mediterranean ecosystems.

Peñuelas J (1996) Overview on current and past changes in the Mediterranean ecosystems. Orsis 11:165-176.

Effect of atmospheric CO2 enrichment in the natural abundance of 15N in a salt marsh ecosystem.

Smart D, Matamala R, Hungate B, Peñuelas, Drake JB (1996) Effect of atmospheric CO2 enrichment in the natural abundance of 15N in a salt marsh ecosystem. Supplement Bulletin of the Ecological Society of America 77:412-429.

Anàlisi de la resposta de Quercus ilex a tractaments d'aclarida selectiva: efectes en la producció i en la recuperació de la capçada foliar.

Martínez JM, Albeza E, Sabaté S, Bellot J, Escarré A, Gracia C (1996) Anàlisi de la resposta de Quercus ilex a tractaments d'aclarida selectiva: efectes en la producció i en la recuperació de la capçada foliar. Treballs del Centre d'Història Natural de la Conca de Barberà 1:97-104.

Myrmica cagnianti, a new ant from North Africa (Hymenoptera, Formicidae).

Espadaler X (1996) Myrmica cagnianti, a new ant from North Africa (Hymenoptera, Formicidae). Miscellanea Zoologica 19:67-74.

Pages