TÈCNIC/A DE SUPORT

Offer period: 
15 Nov 2019 to 25 Nov 2019
Offer ID: 19-038-04687Resolved

El CREAF cerca un tècnic o una tècnica de suport a la recerca, per incorporar-se al projecte INMODES (Integrated modelling and planning for forest biodiversity and ecosystem services under global change scenarios), ref. CGL2017-89999-C2-1-R, finançat per l’Agencia Estatal de Investigación (AEI) i el Fondo Europeo de Desarrollo Regional (FEDER). El contracte será a jornada completa, i s’espera que comenci a principis de desembre de 2019, amb finalització prevista al mes de març de 2020.

TASQUES A REALITZAR

- Identificar, compilar i integrar la informació disponible sobre serveis ecosistèmics de sistemes forestals (aigua, carboni i biodiversitat), amb fenòmens naturals extrems com sequera i incendis forestals i de canvi del paisatge a Espanya, a través del sistema gestor de bases de dades PostgreSQL.

- Càlcul i mapificació dels sistemes ecosistèmics en les últimes dècades, els seus canvis i les causes.

- Càlcul de la vulnerabilitat i el risc dels sistemes forestals enfront dels principals fenòmens naturals extrems com sequera i incendis forestals.

REQUISITS NECESSARIS

- Titulació superior, com Enginyeria de Forests, Biologia o equivalent.

- Domini en la creació i gestió de grans bases de dades amb PostgreSQL.

- Domini de programes de SIG (PostGIS, QGIS).

- Domini d'estadística amb SPSS o R.

- Eines de programació (R, Python).

PROCÉS I CRITERIS DE SELECCIÓ

El procés de selecció és a càrrec de l’Equip Investigador del projecte, i serà supervisat per Gerència i per l'Àrea de Recursos Humans del CREAF. Aquest procés consistirà en:

  1. Admissió de candidatures: els/les candidats/tes hauran d’enviar un currículum, una carta de motivació (màxim 500 paraules) i el qüestionari adjunt a l’oferta (emplenat), al correu laboral@creaf.uab.cat, fins el 25 de novembre de 2019, indicant el codi de referencia de l’oferta. No s'acceptaran sol·licituds referides a un altre portal, que no sigui la pròpia borsa de treball del CREAF, i amb les instruccions que figurin en aquesta.
  2. Preselecció: determinació del compliment dels requisits mínims de l'oferta.
  3. Selecció: valoració de les candidatures preseleccionades, mitjançant puntuació basada en criteris objectius.
  4. Decisió final: en cas de trobar-se la persona adequada, es comunicarà formalment a aquesta la seva elecció, i es publicarà a la borsa de treball del CREAF la identificació de la persona escollida.
Send your application to: