Palau Robert, Passeig de Gràcia 107
Barcelona
España
Dirección de contacto: 
a.ramon@creaf.uab.cat
Link del evento: 
INSCRIU-TE
Teléfono: 
935811488
Cómo llegar: 

Catalunya i les polítiques europees de conservació de la biodiversitat

Martes, Diciembre 17, 2019

Presentació dels Informes d’Aplicació 2013-2018 de la Directiva Hàbitats i Directiva Ocells

Des de fa 40 anys la Unió Europea disposa de les Directives de protecció de la Natura: la Directiva Ocells i la Directiva Hàbitats. Aquestes Directives tenen com objectiu garantir la conservació i el manteniment a llarg termini de les espècies i els hàbitats d’Europa, a més a més, són el marc legal de la xarxa europea d’espais naturals protegits coneguda com Natura 2000.

Les Directives insten als Estats Membres a donar informació cada 6 anys sobre les espècies i els hàbitats protegits. La informació que es recull per a les Directives permet una avaluació de l'estat de conservació en el que es troben les espècies i els hàbitats protegits, així com de quines activitats les afecten i què es fa per millorar-ne el seu estat.

A Catalunya, el 2019 s'ha proporcionat per primer cop aquesta informació de manera molt detallada gràcies a la col·laboració de molts agents que estudien i treballen en la conservació d'habitats i espècies. En aquesta jornada es presentaran públicament els resultats obtinguts per Catalunya, corresponent al període 2013-2018, pels hàbitats i les espècies d’interès comunitari recollides en ambdues Directives.

 

 

Documentos: 
application/pdf programa_def_canvilloc.pdf