España
Link del evento: 
Inscriu-te
Cómo llegar: 

A Badaona

 

A Sant Boi de Llobregat

 

Cursos gratuïts d'identificació de papallones

Sábado, Mayo 18, 201911.15h

Vols aprendre a identificar les papallones més comunes del parcs i platges metropolitans?

Vols formar part del nou observatori de papallones metropolitanes? Estem cercant voluntàris!

El proper 18 de maig no et perdis aquests dos cursos que oferim de forma gratuïta a totes les persones interessades en fer-se voluntari del mBMS, el nou observatori metropolità de papallones. Una iniciativa de ciència ciutadana que pretén millorar el coneixement de la biodiversitat dels parcs i platges de l’àrea metropolitana de Barcelona.

INSCRIU-TE


Curs a Badalona

Lloc – Aula Ambiental del parc de Can Solei i de Ca l’Arnús, Badalona

Hora- 11.15

Professors-  Yolanda Melero i Juli Mauri

Places- 40


Curs a Sant Boi de LLobregat

Lloc – Sala d’actes de la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer, parc de la Muntanyeta, Sant Boi de LLobregat

Hora- 11.15h

Profes- Isabel Marin i Jordi Corbera

Places- 50


L’observatori està impulsat per l’Àrea Metropolitana de Barcelona, amb la col·laboració de l’Institut d’Estudis Regionals i Metropolitans de Barcelona (IERMB) i el CREAF.

El projecte segueix amb la voluntat de completar la tasca del Catalan Butterfly Monitoring Scheme (CBMS; www.catalanbms.org/es/), que porta més de 20 anys estudiant les papallones per tot Catalunya, i de l’observatori de papallones urbanes (uBMS; ubms.creaf.cat/ ), que des de fa un any estudia les papallones dels parcs de les ciutats de Madrid i Barcelona.

La primera fase de l’observatori s’inicia en 6 parcs i dues platges metropolitanes. Com a segona fase, al 2020 es planteja ampliar-ho al conjunt de la xarxa de parcs i platges metropolitans. 

Concretament s’inicia al parc de la Muntanyeta (Sant Boi de Llobregat), al parc de la Fontsanta (Sant Joan Despí i Esplugues de Llobregat), al parc del Turonet (Cerdanyola del Vallès), al parc dels Pinetons (Ripollet), al parc del Torrent de la Font i del Turó de l’Enric (Badalona), al parc del Tramvia(Montgat i Tiana), a la Platja de Castelldefels, i a la Platja de Gavà.

Documentos: 
application/pdf Flyer sobre el projecte mBMS