Esteu aquí

Benvingut/da a la borsa de treball del CREAF.

Navega per les nostres ofertes i aplica per aquelles que consideris que són afins amb el teu perfil.

El CREAF és un centre públic de recerca en ecologia terrestre, anàlisi del territori i canvi global, que cerca l’excel·lència en la generació i transferència de coneixement, el desenvolupament metodològic, la innovació, la formació i la difusió. El nostre centre compte amb més de 160 científics, tècnics i personal d’administració de diferents països, que treballen conjuntament per fer avançar una recerca mediambiental d’excel·lència.
 

CREAF ha rebut la distinció HR Excellence in Research de la Comissió Europea, que demostra el compromís del nostre centre amb la transparència dels procediments de contractació, basats en el mèrit i la capacitat, i amb la promoció de condicions de treball atractives, d'acord amb la Carta Europea de l’Investigador i el Codi europeu de conducta per a la contractació d’investigadors.
 

CREAF treballa per assegurar una contractació justa i transparent, per promoure la igualtat d'oportunitats, i per millorar els procediments d'avaluació.

 

Validesa de l'oferta: 
24 març 2017 a 30 abr. 2017
Obert

OFERTA PER A BECA PREDOCTORAL

Es cerca graduat/da, llicenciat/da en l’àmbit de la biologia o de les ciències ambientals per cobrir la beca anunciada.

Número d'oferta: 17-007-36650
Validesa de l'oferta: 
14 març 2017 a 27 març 2017
Obert

TÈCNIC DE SUPORT A TEMPS PARCIAL (50%) PER AL PROJECTE "REPLIM"

El CREAF precisa incorporar un/a tècnic/a per donar suport en el disseny, construcció i prova d'un sistema robòtic autònom de mostreig d'aigua i anàlisi "in situ" de diversos paràmetres fisicoquímics en llacs d'alta muntanya, amb capacitat de comunicar-se amb una base allunyada per a la descàrrega de dades i operació remota. Aquest treball forma part del projecte REPLIM (Xarxa d'observatoris d'ecosistemes sensibles -llacs, torberes- al canvi climàtic al Pirineu; codi oficial EFA056/15), finançat pel programa INTERREG POCTEFA (UE), al seu torn finançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER). La contractació està prevista que comenci a principis del mes d'abril de 2017, i finalitzarà quan s'acabin les tasques vinculades al projecte (es preveu una durada de sis mesos).

Número d'oferta: 17-006-00951
Validesa de l'oferta: 
28 febr. 2017 a 15 març 2017
Evaluation period

GESTOR/A ECONÒMIC/A DE PROJECTES DE RECERCA

El CREAF precisa incorporar en breu un/a gestor/a econòmic/a de projectes d'investigació amb finançament regional, nacional i europeu, per formar part de l'equip d'Administració del Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals (CREAF).

Número d'oferta: 17-004-38646
Validesa de l'oferta: 
14 febr. 2017 a 28 febr. 2017
Evaluation period

COORDINADOR SUBPROJECTE DRON DE LA PLATAFORMA DE CIÈNCIA CIUTADANA “BOSCOS I SALUT”

El CREAF precisa incorporar un/a coordinador/a per impulsar el subprojecte dron de la nova plataforma de ciència ciutadana sobre Boscos i Salut, en el marc d’un nou projecte finançat per la Fundació “La Caixa”. El/la coordinador/a participarà de manera activa en la definició i impuls d’una estratègia per incorporar les imatges recollides amb drons en l’avaluació i seguiment de l’estat de salut dels boscos. Treballarà en contacte amb diferents agents del món dels drons a nivell estatal i internacional i amb diferents investigadors de la institució, amb el departament de comunicació del CREAF i amb altres agents i experts de l’àmbit forestal. La contractació es preveu que comenci a principis del mes d’abril del 2017, i finalitzarà quan s’acabin les tasques vinculades al projecte (es preveu un mínim d’un any de contracte). El lloc de treball principal serà a Solsona, seu de la unitat mixta InForest entre el CREAF i el CTFC.

Validesa de l'oferta: 
14 febr. 2017 a 28 febr. 2017
Resolt

RESOLUCIÓ SOBRE OFERTA DE TREBALL: Ref. 17-05-38646 (INVESTIGADOR/A POSTDOCTORAL EN MODELS I ESCENARIS DE PAISATGES MEDITERRANIS PEL PROJECTE “BOSCOS I SALUT”)

Un cop vençut el termini d’admissió de candidatures a aquesta oferta, i després del període de valoració de la documentació rebuda de cada candidatura, el comitè responsable del procés de selecció ha decidit atorgar la plaça oferta a la candidatura amb NIF 76944661R , que n’ha obtingut la màxima...

Número d'oferta: 17-005-38646
Validesa de l'oferta: 
14 febr. 2017 a 28 febr. 2017
Resolt

INVESTIGADOR/A POSTDOCTORAL EN MODELS I ESCENARIS DE PAISATGES MEDITERRANIS PEL PROJECTE “BOSCOS I SALUT”

El CREAF precisa incorporar un/a investigador/a postdoctoral, per avaluar les relacions entre la dinàmica forestal en un context mediterrani i els principals drivers del canvi global. El focus principal del treball serà la utilització de noves aproximacions de modelització de paisatge, amb l’objectiu de generar escenaris d’evolució d’aquests paisatges a diferents escales temporals i espacials. El treball s’emmarca en un nou projecte finançat per la Fundació “La Caixa” sobre boscos i salut. L’/la investigador/a participarà de manera activa en la definició de noves metodologies per avaluar l’impacte del canvi global sobre la provisió de serveis dels boscos, i treballarà en contacte amb diferents investigadors de la institució (en especial de la unitat mixta InForest existent entre el CREAF i el CTFC a Solsona), amb el departament de comunicació del CREAF i amb altres agents i experts de l’àmbit. La contractació és prevista que comenci a principis del mes de març del 2017, i finalitzarà quan s’acabin les tasques vinculades al projecte (es preveu un mínim d’un any de contracte). El lloc de treball principal serà a Solsona, seu de la unitat mixta InForest CREAF-CTFC.

Número d'oferta: 17-03-38646
Validesa de l'oferta: 
1 febr. 2017 a 17 febr. 2017
Resolt

COORDINADOR PLATAFORMA DE CIÈNCIA CIUTADANA BOSCOS I SALUT

El CREAF precisa incorporar un/a coordinador/a per impulsar una nova plataforma de ciència ciutadana sobre Boscos i Salut, en el marc d’un nou projecte finançat per la Fundació “La Caixa”. El coordinador/a participarà de manera activa en la definició de l’estratègia de ciència ciutadana de la plataforma, i en serà el responsable principal de la seva implementació. Treballarà en contacte amb diferents investigadors de la institució, amb el departament de comunicació del CREAF i amb altres agents i experts de l’àmbit. La contractació es preveu que comenci a principis de març del 2017, i finalitzarà quan s’acabin les tasques vinculades al projecte (es preveu un mínim d’un any de contracte).

Número d'oferta: 17-03-38646
Validesa de l'oferta: 
1 febr. 2017 a 17 febr. 2017
Resolt

RESOLUCIÓ SOBRE OFERTA DE TREBALL: Ref. 17-03-38646 (COORDINADOR/A PLATAFORMA DE CIÈNCIA CIUTADANA BOSCOS I SALUT)

Un cop vençut el termini d’admissió de candidatures a aquesta oferta, i després del període de valoració de la documentació rebuda de cada candidatura, el comitè responsable del procés de selecció ha decidit atorgar la plaça oferta a la candidatura amb NIF 38456391T, que n’ha obtingut la màxima...

Número d'oferta: 17-002-03589
Validesa de l'oferta: 
30 gen. 2017 a 6 febr. 2017
Resolt

TECHNICIAN ON PLANT AND SOIL RESPONSES TO NUTRIENT AND CLIMATE CHANGES

CREAF needs to incorporate in a short time a technician profile to the projects SYNERGY GRANT - IMBALANCE (ERC-2013-SyG 610028-IMBALANCE-P, funded by the European Commission) and CLIM-PHEN, to work in both simultaneously. The contract is expected to start in February 2017, and will finish at the end of the tasks required for the project.

Número d'oferta: 17-002-03589
Validesa de l'oferta: 
30 gen. 2017 a 6 febr. 2017
Resolt

JOB OFFER RESOLUTION: Ref. 17-002-03589 (TECHNICIAN ON PLANT AND SOIL RESPONSES TO NUTRIENT AND CLIMATE CHANGES)

After the deadline for admission of candidates to this offer, and after the evaluation period of the documentation received from each application, the committee responsible for the selection process has decided to grant the place offered to the application with NIE Y1808579B , which has obtained...

Pàgines