Benvingut/da a la borsa de treball del CREAF.

Navega per les nostres ofertes i aplica per aquelles que consideris que són afins amb el teu perfil.

El CREAF és un centre públic de recerca en ecologia terrestre, anàlisi del territori i canvi global, que cerca l’excel·lència en la generació i transferència de coneixement, el desenvolupament metodològic, la innovació, la formació i la difusió. El nostre centre compte amb més de 160 científics, tècnics i personal d’administració de diferents països, que treballen conjuntament per fer avançar una recerca mediambiental d’excel·lència.
 

CREAF ha rebut la distinció HR Excellence in Research de la Comissió Europea, que demostra el compromís del nostre centre amb la transparència dels procediments de contractació, basats en el mèrit i la capacitat, i amb la promoció de condicions de treball atractives, d'acord amb la Carta Europea de l’Investigador i el Codi europeu de conducta per a la contractació d’investigadors.
 

CREAF treballa per assegurar una contractació justa i transparent, per promoure la igualtat d'oportunitats, i per millorar els procediments d'avaluació.

 

Número d'oferta: 18-006-03589
Validesa de l'oferta: 
21 març 2018 a 29 març 2018
Obert

DATABASE TECHNICIAN FOR THE IMBALANCE-P PROJECT

CREAF needs to incorporate in a short time a technician profile to the project SYNERGY GRANT - IMBALANCE (ERC-2013-SyG 610028-IMBALANCE-P, funded by the European Commission). The contract is expected to start in April 2018, and will finish at the end of the tasks required in this position for the project.

Número d'oferta: 18-005-04663
Validesa de l'oferta: 
19 març 2018 a 27 març 2018
Obert

TÉCNICO/A DE COORDINACIÓN PARA LAS TAREAS DEL “CREAF” EN EL PROYECTO "CLISWELN"

El CREAF precisa incorporar una persona coordinadora con perfil técnico, para la parte de tareas que corresponden al CREAF dentro del proyecto conjunto CLISWELN (Climate Services for the Water-Energy-Land-Food Nexus), del programa ERA4CS. Como persona coordinadora, participará en todas las tareas del CREAF en el proyecto, incluyendo el desarrollo del Data Management Plan, el acompañamiento, supervisión y apoyo en todas las fases de la modelización hidrológica de la zona de estudio (comarca Marina Baja, Alicante) con el modelo SWAT, la participación en las reuniones de proyecto, workshops y reuniones con actores, la redacción de informes y el contacto con la coordinación general del proyecto y el resto de entidades asociadas. El contrato comenzará en abril del 2018, y finalizará cuando se acaben las tareas vinculadas al proyecto (aproximadamente 6 meses). El puesto de trabajo principal estará en la sede del CREAF.

Número d'oferta: 18-004-19678
Validesa de l'oferta: 
12 març 2018 a 16 març 2018
Evaluation period

TÈCNIC/A AJUDANT EN ANÀLISI DE NIUS D’ABELLES SOLITÀRIES

El CREAF precisa incorporar molt urgentment un/a tècnic/a ajudant de laboratori i camp, per analitzar nius d’abelles solitàries que nidifiquen en cavitats preestablertes, procedents d’un estudi sobre la nidificació d’aquests insectes en camps de gira-sols, del GRUP D’ESTUDIS DE POL·LINITZADORS del CREAF. El contracte serà a temps parcial (9 hores setmanals), i s’iniciarà durant la segona quinzena de març del 2018, amb una durada prevista de 4 mesos.

Número d'oferta: 18-003-03638
Validesa de l'oferta: 
9 març 2018 a 16 març 2018
Evaluation period

TECHNICIAN ON PLANT DEMOGRAPHY AND COMMUNITY UNDER NUTRITIONAL AND CLIMATIC CHANGES

CREAF needs to incorporate in a short time a technician, to assist on the technical tasks of the FERT-WARM project, ref. CGL2016-79835-P ("Saturation of carbon sinks: from a CO2 and N fertilization-dominated period to a warming-dominated period"), financed by the State Agency for Investigation (AEI) and the European Regional Development Fund (ERDF). The contract is expected to start into the second half of March 2018, and will finish at the end of the tasks required for the project.

Número d'oferta: 18-002-18673
Validesa de l'oferta: 
28 febr. 2018 a 7 març 2018
Resolt

AUXILIAR DE CAMP PER AL PROJECTE ALBERAPASTUR

El CREAF precisa incorporar molt urgentment un o una auxiliar de camp, per participar en la presa de dades de vegetació i enquestes als ramaders de la zona, per al projecte AlberaPastur. S'especifiquen les següents condicions: - Incorporació a principis de març de 2018. - Contracte d’un mes. - Lloc de treball: L’Albera (Girona).

Número d'oferta: 18-001-27629
Validesa de l'oferta: 
19 gen. 2018 a 26 gen. 2018
Resolt

TÈCNIC/A DE LABORATORI EXPERT/A EN DÍPTERS D’ALTA MUNTANYA

El CREAF precisa incorporar urgentment un/a tècnic/a de laboratori, per a un projecte d’estudi dels efectes del canvi climàtic sobre les comunitats naturals d’alta muntanya (“Wildlife in the changing Andorran Pyrenees”). El contracte serà a temps parcial (10 hores a la setmana), i s’iniciarà al febrer del 2018, amb una durada prevista de tres mesos.

Número d'oferta: 17-038-19669
Validesa de l'oferta: 
22 des. 2017 a 29 des. 2017
Resolt

TÈCNIC/A AJUDANT EN GESTIÓ DE POBLACIONS D’ABELLES SOLITÀRIES I POL·LINITZACIÓ DE FRUITERS

El CREAF precisa incorporar urgentment un/a tècnic/a ajudant de camp, per a un projecte de demostració de l'ús d'una abella solitària per millorar la pol·linització en fruiters, dins del programa “Ajuts a les activitats de demostració (operació 01.02.01 de Transferència Tecnològica del Programa de desenvolupament rural de Catalunya 2014-2020)”. El contracte serà a mitja jornada i s’iniciarà al gener 2018, amb una durada prevista de 10 mesos.

Validesa de l'oferta: 
20 des. 2017 a 26 des. 2017
Resolt

CANDIDAT/A PER A CONTRACTE PREDOCTORAL FPU

Busquem un/a candidat/a que vulgui presentar-se a la propera convocatòria de contractes predoctorals FPU, per a realitzar una tesi doctoral en biodiversitat i dinàmica metapoblacional en zones urbanes. El contracte anirà associat als nostres estudis de biodiversitat urbana i factors associats GREEN-BIOMET.

Número d'oferta: 17-037-40621
Validesa de l'oferta: 
12 des. 2017 a 22 des. 2017
Resolt

TÈCNIC/A EN CIÈNCIA DE DADES PEL PROJECTE SAPFLUXNET

El CREAF precisa incorporar un tècnic o una tècnica dins del projecte SAPFLUXNET (“Una base de dades global de flux de saba per desxifrar els factors ecològics de la regulació de la transpiració en plantes llenyoses”, ref. CGL2014-55883-JIN, cofinançat al 50% pel Ministeri d'Economia i Competitivitat i al 50% pel FEDER). El contracte s'iniciarà previsiblement al gener del 2018, i finalitzarà quan s'acabin les tasques vinculades al projecte (es preveuen uns quatre mesos de contracte).

Número d'oferta: 17-036-18657
Validesa de l'oferta: 
24 nov. 2017 a 1 des. 2017
Resolt

AUXILIAR DE CAMP, PER A GESTIÓ EXPERIMENTAL DE PASTURES AMB VAQUES SEGUINT EL SISTEMA DEL PASTURATGE RACIONAL VOISIN

El CREAF precisa incorporar un o una auxiliar de camp, per a la gestió experimental d’un ramat de vaques seguint el sistema del Pasturatge Racional Voisin (PRV), com a part d’un projecte de recerca, de la convocatòria de Grups Operatius del Departament d’Agricultura de la Generalitat de Catalunya (“Aplicació del Pasturatge Racional Voisin per a la restauració i millora de la productivitat de pastures en zones de muntanya mediterrània”). El o l’auxiliar participarà en l’adequació de les instal·lacions per a l’aplicació del PRV, i portarà el maneig diari del ramat seguint aquest sistema. S'especifiquen les següents condicions: - Incorporació a partir de desembre de 2017. - Contracte de 4 mesos. - Lloc de treball: Sant Ferriol, La Garrotxa (Girona).

Pàgines