Benvingut/da a la borsa de treball del CREAF.

Navega per les nostres ofertes i aplica per aquelles que consideris que són afins amb el teu perfil.

El CREAF és un centre públic de recerca en ecologia terrestre, anàlisi del territori i canvi global, que cerca l’excel·lència en la generació i transferència de coneixement, el desenvolupament metodològic, la innovació, la formació i la difusió. El nostre centre compte amb més de 160 científics, tècnics i personal d’administració de diferents països, que treballen conjuntament per fer avançar una recerca mediambiental d’excel·lència.
 

CREAF ha rebut la distinció HR Excellence in Research de la Comissió Europea, que demostra el compromís del nostre centre amb la transparència dels procediments de contractació, basats en el mèrit i la capacitat, i amb la promoció de condicions de treball atractives, d'acord amb la Carta Europea de l’Investigador i el Codi europeu de conducta per a la contractació d’investigadors.
 

CREAF treballa per assegurar una contractació justa i transparent, per promoure la igualtat d'oportunitats, i per millorar els procediments d'avaluació.

 

Número d'oferta: 18-001-27629
Validesa de l'oferta: 
19 gen. 2018 a 26 gen. 2018
Resolt

TÈCNIC/A DE LABORATORI EXPERT/A EN DÍPTERS D’ALTA MUNTANYA

El CREAF precisa incorporar urgentment un/a tècnic/a de laboratori, per a un projecte d’estudi dels efectes del canvi climàtic sobre les comunitats naturals d’alta muntanya (“Wildlife in the changing Andorran Pyrenees”). El contracte serà a temps parcial (10 hores a la setmana), i s’iniciarà al febrer del 2018, amb una durada prevista de tres mesos.

Número d'oferta: 17-038-19669
Validesa de l'oferta: 
22 des. 2017 a 29 des. 2017
Resolt

TÈCNIC/A AJUDANT EN GESTIÓ DE POBLACIONS D’ABELLES SOLITÀRIES I POL·LINITZACIÓ DE FRUITERS

El CREAF precisa incorporar urgentment un/a tècnic/a ajudant de camp, per a un projecte de demostració de l'ús d'una abella solitària per millorar la pol·linització en fruiters, dins del programa “Ajuts a les activitats de demostració (operació 01.02.01 de Transferència Tecnològica del Programa de desenvolupament rural de Catalunya 2014-2020)”. El contracte serà a mitja jornada i s’iniciarà al gener 2018, amb una durada prevista de 10 mesos.

Validesa de l'oferta: 
20 des. 2017 a 26 des. 2017
Resolt

CANDIDAT/A PER A CONTRACTE PREDOCTORAL FPU

Busquem un/a candidat/a que vulgui presentar-se a la propera convocatòria de contractes predoctorals FPU, per a realitzar una tesi doctoral en biodiversitat i dinàmica metapoblacional en zones urbanes. El contracte anirà associat als nostres estudis de biodiversitat urbana i factors associats GREEN-BIOMET.

Número d'oferta: 17-037-40621
Validesa de l'oferta: 
12 des. 2017 a 22 des. 2017
Resolt

TÈCNIC/A EN CIÈNCIA DE DADES PEL PROJECTE SAPFLUXNET

El CREAF precisa incorporar un tècnic o una tècnica dins del projecte SAPFLUXNET (“Una base de dades global de flux de saba per desxifrar els factors ecològics de la regulació de la transpiració en plantes llenyoses”, ref. CGL2014-55883-JIN, cofinançat al 50% pel Ministeri d'Economia i Competitivitat i al 50% pel FEDER). El contracte s'iniciarà previsiblement al gener del 2018, i finalitzarà quan s'acabin les tasques vinculades al projecte (es preveuen uns quatre mesos de contracte).

Número d'oferta: 17-036-18657
Validesa de l'oferta: 
24 nov. 2017 a 1 des. 2017
Resolt

AUXILIAR DE CAMP, PER A GESTIÓ EXPERIMENTAL DE PASTURES AMB VAQUES SEGUINT EL SISTEMA DEL PASTURATGE RACIONAL VOISIN

El CREAF precisa incorporar un o una auxiliar de camp, per a la gestió experimental d’un ramat de vaques seguint el sistema del Pasturatge Racional Voisin (PRV), com a part d’un projecte de recerca, de la convocatòria de Grups Operatius del Departament d’Agricultura de la Generalitat de Catalunya (“Aplicació del Pasturatge Racional Voisin per a la restauració i millora de la productivitat de pastures en zones de muntanya mediterrània”). El o l’auxiliar participarà en l’adequació de les instal·lacions per a l’aplicació del PRV, i portarà el maneig diari del ramat seguint aquest sistema. S'especifiquen les següents condicions: - Incorporació a partir de desembre de 2017. - Contracte de 4 mesos. - Lloc de treball: Sant Ferriol, La Garrotxa (Girona).

Número d'oferta: 17-035-00951
Validesa de l'oferta: 
20 nov. 2017 a 5 des. 2017
Resolt

GESTOR/A ECONÒMIC/A DE PROJECTES DE RECERCA

El CREAF precisa incorporar un/a gestor/a econòmic/a de projectes de recerca amb finançament autonòmic, nacional i europeu, per formar part de l'Oficina de Projectes del centre.

Número d'oferta: 17-034-00954
Validesa de l'oferta: 
17 nov. 2017 a 27 nov. 2017
Resolt

TÈCNIC/A DE COMUNICACIÓ

El CREAF precisa incorporar un/a tècnic/a, amb perfil de biòleg/biòloga especialista en comunicació científica. El contracte està previst que s’iniciï al desembre, i es prolongarà durant un any.

Número d'oferta: 17-033-04663
Validesa de l'oferta: 
10 nov. 2017 a 15 des. 2017
Resolt

TÈCNIC/A DE MODELITZACIÓ HIDROLÒGICA (model SWAT)

El CREAF precisa incorporar un tècnic o una tècnica de modelització hidrològica utilitzant el model SWAT, en el marc del projecte CLISWELN (Climate Services for the Water-Energy-Land-Food Nexus), del programa ERA4CS. El tècnic o la tècnica participarà en totes les fases de la modelització hidrològica de la comarca Marina Baixa (Alacant), incloent la recopilació de la informació necessària per al funcionament del model SWAT ( http://swat.tamu.edu/ ), el calibratge i validació del cabal dels principals cursos d'aigua de la comarca amb dades històriques, i la simulació futura amb escenaris de canvi climàtic. A més, durà a terme els contactes amb els diferents proveïdors de dades (AEMET, Confederació Hidrogràfica del Xúquer, Consorci d'Aigües de la Marina Baixa, ...) i participarà en la reunió inicial del projecte a Alacant (gener - febrer 2018) i en els tallers participatius a Alacant (maig - juny 2018). S'especifiquen les següents condicions: - Incorporació a partir del gener de 2018. - Contracte de sis mesos, però ampliable a cinc més. Finalitzarà quan s’acabin les tasques vinculades al projecte. - Lloc de treball: seu del CREAF al campus UAB, Bellaterra (Barcelona). Es podrà considerar el teletreball, però amb visites periòdiques al CREAF. - Salari brut anual de referència: 25000 – 26000 €.

Número d'oferta: 17-032-15574
Validesa de l'oferta: 
30 oct. 2017 a 10 nov. 2017
Resolt

TÉCNICO/A ESPECIALISTA EN MODELIZACIÓN CARTOGRÁFICA Y SIG

El CREAF precisa incorporar a un/a titulado/a en Biología, Biología Ambiental, Geografía, Ciencias Ambientales o similar, como técnico especialista en análisis y modelización SIG y en bases de datos, para el proyecto SITxell (“Análisis de los servicios ecosistémicos de la provincia de Barcelona, en el marco del sistema de información territorial de la red de espacios libres de la provincia”). El contrato se iniciará a mediados de noviembre del 2017, y se prolongará durante seis meses.

Número d'oferta: 17-031-15999
Validesa de l'oferta: 
27 oct. 2017 a 3 nov. 2017
Resolt

ESPECIALISTA EN MUESTREOS DE CAMPO, ANÁLISIS ESTADÍSTICO DE DATOS Y MODELIZACIÓN CARTOGRÁFICA DE SERVICIOS ECOSISTÉMICOS

El CREAF precisa incorporar urgentemente a un/a titulado/a en Biología, para el proyecto “Análisis preliminar y directrices para la cuantificación y cartografía de las funciones y servicios ecosistémicos en Cataluña, y su aplicación en la evaluación ambiental”, del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya. El contrato se iniciará a principios de noviembre del 2017, y se prolongará durante seis meses.

Pàgines