Esteu aquí

Benvingut/da a la borsa de treball del CREAF.

Navega per les nostres ofertes i aplica per aquelles que consideris que són afins amb el teu perfil.

El CREAF és un centre públic de recerca en ecologia terrestre, anàlisi del territori i canvi global, que cerca l’excel·lència en la generació i transferència de coneixement, el desenvolupament metodològic, la innovació, la formació i la difusió. El nostre centre compte amb més de 160 científics, tècnics i personal d’administració de diferents països, que treballen conjuntament per fer avançar una recerca mediambiental d’excel·lència.
 

CREAF ha rebut la distinció HR Excellence in Research de la Comissió Europea, que demostra el compromís del nostre centre amb la transparència dels procediments de contractació, basats en el mèrit i la capacitat, i amb la promoció de condicions de treball atractives, d'acord amb la Carta Europea de l’Investigador i el Codi europeu de conducta per a la contractació d’investigadors.
 

CREAF treballa per assegurar una contractació justa i transparent, per promoure la igualtat d'oportunitats, i per millorar els procediments d'avaluació.

 

Número d'oferta: 17-020-80999
Validesa de l'oferta: 
20 jul. 2017 a 28 jul. 2017
Obert

INVESTIGADOR/A ESPECIALISTA EN MÈTODES FILOGENÈTICS COMPARATIUS

El CREAF precisa incorporar un/a investigador/a per a un projecte de col•laboració amb la McGill University (Canadà) sobre l’evolució de la mida del cervell del ocells. El contracte s'iniciarà a principis de setembre del 2017, i es prolongarà durant un any.

Número d'oferta: 17-019-00954
Validesa de l'oferta: 
17 jul. 2017 a 28 jul. 2017
Obert

TÈCNIC/A DE COMUNICACIÓ PER A UN PROJECTE DE CIÈNCIA CIUTADANA

El CREAF precisa incorporar un/a tècnic/a, amb perfil de biòleg/biòloga especialista en comunicació científica, per treballar en un projecte de ciència ciutadana. S’ofereix un contracte de pràctiques, que s'iniciarà a principis de setembre del 2017 i es prolongarà durant un any.

Número d'oferta: 17-018-38646
Validesa de l'oferta: 
20 jun 2017 a 27 jun 2017
Resolt

DESENVOLUPADOR/A DE LA PLATAFORMA DE CIÈNCIA CIUTADANA “ALERTA FORESTAL”

El CREAF precisa incorporar en breu un/a desenvolupador/a per programar (web i app per Android) la nova plataforma de ciència ciutadana d’Alerta Forestal, en el marc d’un projecte finançat per la Fundació Bancària “La Caixa” (Boscos sans per a una societat saludable). El/la desenvolupador/a participarà de manera activa en el disseny i desenvolupament d’una plataforma per recollir les observacions de la ciutadania sobre l’estat de salut dels boscos. Treballarà en contacte amb la resta de personal investigador del projecte, amb el departament de comunicació del CREAF i amb les persones coordinadores de les altres àrees del projecte. El contracte es preveu que comenci a principis del mes de juliol del 2017, i finalitzarà quan s’acabin les tasques vinculades al projecte (es preveuen 6 mesos de contracte).

Número d'oferta: 17-017-36650
Validesa de l'oferta: 
14 jun 2017 a 26 jun 2017
Resolt

TÈCNIC A TEMPS PARCIAL, ESPECIALISTA EN BIOGEOQUÍMICA I MICROBIOLOGIA DE LA DESNITRIFICACIÓ EN LLACS DE MUNTANYA

El CREAF precisa incorporar un/a tècnic/a per al projecte REPLIM ("Xarxa d'observatoris d'ecosistemes sensibles -llacs, torberes- al canvi climàtic al Pirineu"; codi oficial EFA056/15), finançat pel programa INTERREG POCTEFA (UE), al seu torn finançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER). El contracte, a temps parcial, tindrà una durada de 3 mesos (prorrogables si les necessitats del projecte ho requereixen). La persona seleccionada s'haurà d'incorporar a primers de juliol.

Número d'oferta: 17-016-15632
Validesa de l'oferta: 
13 jun 2017 a 26 jun 2017
Resolt

INVESTIGADOR/A POSTDOCTORAL ESPECIALISTA EN MODELITZACIÓ DE GENÈTICA I DINÀMICA DE METAPOBLACIONS

El CREAF precisa incorporar un/a investigador/a postdoctoral, per al projecte FORASSEMBLY ("Assemblatge de la comunitat de llenyoses dispersades per vertebrats en els nous boscos ibèrics: efectes del nínxol, del paisatge i del comportament dels dispersors"), del Programa Estatal de Foment de la Investigació Científica i Tècnica d'Excel·lència (projecte CGL2015-70558-P, MINECO/FEDER). El contracte s'iniciarà a principis de juliol del 2017, i es prolongarà durant un any.

Número d'oferta: 17-015-18635
Validesa de l'oferta: 
27 maig 2017 a 2 jun 2017
Resolt

TÈCNIC/A DE GESTIÓ I COORDINACIÓ DEL PROJECTE LIFE+ POLYFARMING

El CREAF precisa incorporar de manera immediata un/a tècnic/a per a la gestió i coordinació del projecte LIFE15 ENV/ES/000506 POLYFARMING (“demostració d'un nou sistema agro-silvo-pastoral per a la millora de la productivitat en zones de muntanya mediterrània"), finançat per la Comissió Europea. El contracte es preveu que comenci al juny de 2017, amb una duració prevista de 6 mesos.

Número d'oferta: 17-014-36639
Validesa de l'oferta: 
11 maig 2017 a 24 maig 2017
Resolt

TÈCNIC/A ESPECIALISTA EN ESTOMATOCISTS DE CRISÒFITS I DIATOMEES I LA SEVA APLICACIÓ A LA PALEOLIMNOLOGIA

El CREAF precisa incorporar en breu un/a tècnic/a per al projecte TRANSFER ("Claus per entendre la transferència de les fluctuacions atmosfèriques a la dinàmica del plàncton lacustre"), finançat per l'Agència Estatal d'Investigació (AEI, MINECO) i el Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER). El contracte tindrà una durada de 12 mesos (prorrogables si les necessitats del projecte ho requereixen). La persona seleccionada s’haurà d’incorporar al centre a principis de juny.

Número d'oferta: 17-013-11571
Validesa de l'oferta: 
9 maig 2017 a 15 maig 2017
Resolt

TÈCNIC/A AJUDANT EN INVENTARIS FORESTALS, DE PASTURES I DE RESTES DE TALLADA

El CREAF precisa incorporar urgentment un/a tècnic/a ajudant, per al projecte “Estudi, anàlisi i divulgació de resultats de treballs silvícoles i de la dinàmica forestal resultant del Programa de restauració i gestió forestal durant els anys 2014, 2015, 2016 i 2017”, encarregat per la Diputació de Barcelona. El contracte començarà a mitjans de maig del 2017, i finalitzarà quan s’acabin les tasques requerides al contracte, vinculades al projecte.

Número d'oferta: 17-012-43653
Validesa de l'oferta: 
25 abr. 2017 a 3 maig 2017
Resolt

TÈCNIC/A ESPECIALISTA EN MALACOLOGIA I ENTOMOLOGIA TERRESTRE

El CREAF precisa incorporar urgentment un/a tècnic/a de camp especialitzat/da, per al projecte “Catàleg de fauna i flora protegida i amenaçada del Parc Natural de Cap de Creus”, encarregat pel Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya. El contracte tindrà una durada inicial de dos mesos (prorrogables si les necessitats del projecte ho requereixen). La persona seleccionada s’haurà d’incorporar al més aviat possible dintre del mes de maig (incorporació immediata a principis - mitjans de maig).

Número d'oferta: 17-011-32648
Validesa de l'oferta: 
8 abr. 2017 a 21 abr. 2017
Resolt

TECHNICIAN FOR C-GLOPS1 PROJECT

CREAF needs to incorporate a technician profile to the project C-GLOPS1 (Copernicus Global Land Service – Framework Contract for the operation, evaluation and evolution of the Global Land component of the Copernicus Land Service. Lot 1: Operation of the Global Land Component, thematic domain Vegetation and Energy). The contract is expected to start at the beginning of May 2017, and will finish at the end of the tasks required for the project (duration expected for the contract: one year).

Pàgines