Adaptacions al canvi climàtic en l’ús de l’aigua.

Pla E, Pascual D (2012) Adaptacions al canvi climàtic en l’ús de l’aigua. Lithodora, Novetats Botàniques de la Garrrotxa 2011. Delegació de la Garrotxa de la Institució Catalana d’Història Natural. Pàg 10.

Adaptacions al Canvi Climàtic en l’Ús de l’Aigua.

Pla E, Pascual D, Ordóñez JL (2012) Adaptacions al Canvi Climàtic en l’Ús de l’Aigua. Memòria divulgativa del projecte ACCUA. Obra Social de CatalunyaCaixa. www.creaf.uab.cat/accua/ACCUA_divulgativa_internet.pdf.

El SIG corporativo de la Agencia Catalana del Agua (ACA) como herramienta de soporte a la gestión de los recursos hídricos de Cataluña.

Pla M, Torres M, Pons X, Monterde M, Ramoneda J, Pastor J (2005) El SIG corporativo de la Agencia Catalana del Agua (ACA) como herramienta de soporte a la gestión de los recursos hídricos de Cataluña. 6th Geomatic Week proceedings (ISSN 1699-3489).

Integración masiva de imágenes de Teledetección en la gestión de los recursos hídricos de Cataluña.

Pons X, Serra P, Cristóbal J, Pla M, Monterde M (2005) Integración masiva de imágenes de Teledetección en la gestión de los recursos hídricos de Cataluña. 6th Geomatic Week proceedings (ISSN 1699-3489).

Aproximació a la dinàmica successional del combustible en brolles mediterrànies.

Pla E, Rodà F (1999) Aproximació a la dinàmica successional del combustible en brolles mediterrànies. Orsis 14:79-103.