935813251
Oficina: C5/1104

Soc Màster en Comunicació Científica, Mèdica i Ambiental (UPF-BSM, 2017), Graduat en Biologia Ambiental amb menció en Biologia Vegetal (UAB, 2016) i Tècnic Superior en Gestió i Organització de Recursos Naturals i Paisatgístics (Institut Rubió i Tudurí, 2011).

Vaig incorporar-me a l’equip de Comunicació del CREAF el febrer de 2016 com a Tècnic de Comunicació en formació i des de l’octubre del mateix any he anat format part de diversos projectes de ciència ciutadana i biodiversitat per coordinar la comunicació dels mateixos: Natusfera, LiquenCity, RitmeNatura, PhenoTandem i, actualment, l'Observatori Metropolità de Papallones mBMS, l'Obervatori Ciutadà de Papallones Urbanes uBMS i AlertaForestal. Al mateix temps, ho he anat combinant amb la comunicació institucional del CREAF, sobretot en l'àmbit audiovisual i multimèdia. En l'actualitat també coordino la comunicació del Laboratori Metropolità d'Ecologia i Territori de Barcelona (LET).

Fascinat pel funcionament de la Natura i l’Univers i per com els ésser humans som capaços de comprendre'l –en algunes coses–, m’entusiasma transmetre aquests coneixements a les persones, especialment a través d’audiovisuals.

També soc membre de l'equip coordinador del Grup de Naturalistes d'Osona (GNO-ICHN) des del 2018, Vocal de la Junta Directiva i Responsable de la Secció de Comunicació i de Medi Natural de l’Associació de Propietaris Zona Rural Tres Termes de Puigsagordi des del 2015. He estat Assistent de Producció a la sèrie-documental per a televisió The Crowd & the Cloud, dirigida per Geoffrey Haines-Stiles, Senior Producer de la sèrie-documental de televisió Cosmos de Carl Sagan (2016). He col·laborat amb l’Institut Català d’Ornitologia (2010-2014) en diferents projectes com Ornitho.cat, Atles dels ocells nidificants de Catalunya 1999-2002 i Atles del ocells de Barcelona 2012-2014, i els he realitzat l’audiovisual promocional del projecte Ocells dels horts. He estat a la productora audiovisual de divulgació científica i històrica Mercuri SGP (Mediapro) (2011) en diferents projectes per als programes Espai Terra i Sense Ficció de TV3. També he treballat a l’editorial especialitzada en ornitologia i naturalesa Lynx Edicions (2010).