935811488
Oficina: C5b/060

Sóc Màster en Comunicació Científica, Mèdica i Ambiental (UPF-BSM, 2017), Graduat en Biologia Ambiental amb menció en Biologia Vegetal (UAB, 2016) i Tècnic Superior en Gestió i Organització de Recursos Naturals i Paisatgístics (Institut Rubió i Tudurí, 2011).

Vaig incorporar-me a l’equip de Comunicació del CREAF el febrer de 2016 com a Tècnic de Comunicació en formació i des de l’octubre de 2016 formo part del projecte de ciència ciutadana Natusfera, ocupant-me de la comunicació del mateix.

Fascinat pel funcionament de la Natura i de l’Univers i per com els ésser humans som capaços de comprendre’l (en algunes coses), m’entusiasma transmetre aquests coneixements a les persones, especialment a través d’audiovisuals. És per això que gran part de la meva trajectòria professional està vinculada en l'àmbit de la divulgació de la ciència.

Des de l’any 2015 sóc Vocal de la Junta Directiva i Responsable de la Secció de Comunicació i de la Secció de Medi Natural de l’Associació de Propietaris Zona Rural Tres Termes de Puigsagordi. Recentment he estat Assistent de Producció a la sèrie-documental per a televisió The Crowd & the Cloud, dirigida per Geoffrey Haines-Stiles, Senior Producer de la sèrie-documental de televisió Cosmos de Carl Sagan. He col·laborat amb l’Institut Català d’Ornitologia (2010-2014) (sent soci des de l’any 2003) en diferents projectes com Ornitho.cat, Atles dels ocells nidificants de Catalunya 1999-2002 i Atles del ocells de Barcelona 2012-2014, i els he realitzat l’audiovisual promocional del projecte Ocells dels horts. He estat a la productora audiovisual de divulgació científica i històrica Mercuri SGP (Mediapro) (2011) en diferents projectes per als programes Espai Terra i Sense Ficció de TV3. També he treballat a l’editorial especialitzada en ornitologia i naturalesa Lynx Edicions (2010).