935812666
Oficina: C5b/026

Sóc investigador del CREAF i del Grup de Recerca GRUMETS. Doctor en Geografia (Universitat Autònoma de Barcelona, UAB), Màster en Ciències Computacionals (UAB) i Llicenciat en Ciències Físiques (Universitat de Barcelona, UB).

Els meus principals interessos de recerca són: anàlisi espacial, anàlisi geoestadística aplicada a sèries temporal d’imatges de teledetecció (TD) i a sèries climàtiques, nous algoritmes en processament TD, aplicacions de TD en dinàmica de cobertes del sol i monitorització de recursos hídrics.

Actualment participo en dos projectes GEOSS H2020 (SMURBS ERA-Planet and E-SHAPE), un Copernicus H2020 (WaterForCE) i un projecte de la ESA CCI (High Resolution Land Cover). Vaig ser coordinador del projecte H2020 WaterInnEU i també membre del “advisory board” de FREEWAT i WIDEST, dos projectes finalitzats H2020 en el domini Water & ICT. Sóc professor associat del Departament de Geografia (UAB) als graus de Geografia, Ciències Ambientals i Ciutats Interl·lignets, i del Màster en Teledetecció i SIG (UAB).

Interessos

Anàlisi espacial, Teledetecció, Paral·lelització d’algorismes, SIG

Geoestadística, High performance computing