935812666
Oficina: C5b/026

Doctor en Geografia (UAB), Màster en Ciències Computacionals (UAB) i BS en Ciències Físiques (Universitat de Barcelona, UB), desenvolupo la meva activitat investigadora en el Grup de Recerca en Mètodes i Aplicacions en Teledetecció i Sistemes d'Informació Geogràfica (GRUMETS ) i el CREAF. Els meus principals interessos de recerca són: anàlisi espacial, anàlisi geoestadística aplicada a la teledetecció, metodologies de correcció radiomètrica per a imatges de teledetecció, interoperabilitat i estandardització d'eines SIG i TIC en l’àmbit de l'aigua i solucions geoespacials paral·lelitzades en entorns HPC.

Vaig ser coordinador del projecte H2020 WaterInnEU i participo en el projecte EcoPotential H2020. Sóc professor del Departament de Geografia (UAB) i del Màster en Teledetecció i SIG (UAB). Sóc editor associat de la revista científica GeoFocus i he estat membre del comitè de premis del Earth and Space Science Informatics de la European Geosciences Union i també membre del “advisory board” de FREEWAT i WIDEST, dos projectes finalitzats H2020 en el domini Water & ICT.
Des de 1999 he participat en diverses tasques de desenvolupament, anàlisi, gestió i docència del projecte de programari MiraMon GIS & RS.

 

Interessos

Anàlisi espacial, Teledetecció, Paral·lelització d’algorismes, SIG

Geoestadística, High performance computing

Recent publications under CREAF affiliation