935814675
Oficina: C5/1112

Sóc Enginyeria de Forests per la Universitat de Lleida (2005).

La meva experiència laboral va començar al món de la consultoria i enginyeria, realitzant estudis hidrològics, d’inundabilitat i d’impacte ambiental, així com assessories a l’Agència Catalana de l’Aigua en el pla de manteniment i millora de lleres i en els plans d’espais fluvials.

Des de 2009 treballo com a tècnica al CREAF estudiant els efectes del canvi global en l’ús de l’aigua i en  els ecosistemes forestals. He estat co-coordinadora tècnica del projecte Adaptacions al canvi climàtic en l’ús de l’aigua (ACCUA) i he treballat al projecte europeu CLICO (FP7) que va avaluar la relació entre el canvi climàtic, la seguretat humana i els conflictes relacionats amb l’aigua. Actualment estic involucrada al projecte FP7 BeWater i comparteixo la coordinació tècnica del projecte LIFE MEDACC (Adaptant la Mediterrània al canvi climàtic), on posem a punt models eco-hidrològics i forestals per avaluar els impactes del canvi climàtic i global sobre l’aigua i els boscos a nivell de conca, i provem diferents itineraris de gestió forestal a parcel·les pilot per avaluar la seva efectivitat en reduir la vulnerabilitat del bosc a patir sequeres i incendis.

Interessos

Canvi global, Gestió integral de l’aigua

Canvi global, Modelització hidrològica, Aigua als ecosistemes terrestres

Avaluació de vulnerabilitats territorials al canvi global, Disseny de mesures d’adaptació, Aplicació de Sistemes d’Informació Geogràfica (SIG)

Recent publications under CREAF affiliation