935868087
Oficina: C5b/150

Sóc graduat en Ciències Ambientals i màster en Ecologia Terrestre per la Universitat Autònoma de Barcelona, i actualment investigador predoctoral al CREAF.

Els meus interesos acadèmics i la meva recerca gira al voltant de l'ecologia d'insectes, particularment en l'estudi de les xarxes d'interaccions ecològiques.

Al 2013 vaig començar a fer recerca en les xarxes tròfiques de macroinvertebrats del sòl. Utilitzant isòtops estables de C y N tracto de determinar els condicionants de la composició i l'estructura tròfica de les comunitats de macroinvertebrats del sòl. En aquest sentit també em centro en grups concrets com les formigues i els pugons.

Al 2015 vaig començar la meva tesi doctoral sota la supervisió del Dr. Jordi Bosch i el Dr. Anselm Rodrigo. Estudio les xarxes d'interacció entre plantes i pol·linitzadors, com aquestes responen a canvis en la composició de les comunitats de plantes, i els conseqüents efectes sobre el funcionament dels ecosistemes. A més a més estudio l'efecte del paisatge sobre les xarxes d'interacció entre hostes i parasitoids d'abelles i vespes solitàries. També estudio la biologia d'abelles solitàries, particularment del gènere Osmia.

M'agrada abordar les qüestions ecològiques des d'una perspectiva clàssica, diguem-li naturalista, combinant el treball de camp i l'identificació d'espècies amb anàlisis quantitatius.

 

Recent publications under CREAF affiliation