935813584
Oficina: C5/1114

Sóc enginyera agrícola (Universsitat de Bolonya, Itàlia, 2002), Doctora en Economia Agrícola (Universsitat de Bolonya, Itàlia, 2007) i Màster en Gestió Integrada de l'Aigua (Universitat de Saragossa, Espanya, 2008).

Des de 2008 sóc consultora sobre polítiques de gestió de l'aigua i pràctiques de governança participativa a nivell espanyol i europeu, incloent aspectes legislatius, econòmics, ambientals i socials vinculats a la gestió de l'aigua.

Sóc Coordinadora de la Xarxa Catalana per a una Nova Cultura de l'Aigua, i membre actiu del Moviment Europeu per l'Aigua. Tinc una gran experiència col·laborant amb iniciatives ciutadanes i en ONGs a escala local, nacional i internacional, amb especial interès en la regió mediterrània. 

Des de 2013, sóc membre de l'equip de recerca d'Aigua i Canvi Climàtic del CREAF, amb qui vaig desenvolupar al projecte BeWater (FP7 Ciència en Societat) com a responsable del cas d'estudi amb l’elaboració participativa d’un pla d’adaptació per la conca del riu Tordera. Vam seguir treballant a la conca per a implementar les accions identificades al BeWater, com ara la de millorar la governança del Delta de la Tordera per fer front als impactes del canvi climàtic, gràcies al projecte ISACC TorDelta (Ministeri de Transició Ecològica mitjançant la Fundació Biodiversitat).

Actualment també estic involucrada al projecte CLISWELN (JPI Climate) on treballem per conèixer les relacions entre l’aigua, l’alimentació, l’energia i el clima, amb l’objectiu de millorar les informacions a l’abast per prendre decisions sobre la gestió del territori, i el projecte FASTER, una experiència d'Agermanament amb INRGREF Tunísia, on sóc responsable de la creació d'un Living Lab amb els professionals del sector agrícola.

INTERESSOS

Gestió de l'aigua. Governança - Conflictes - Economia - Pràctiques i polítques d'energia, aliments i aigua. Adaptació al Canvi Climàtic. 

PUBLIACIONS RECENTS

Recent publications under CREAF affiliation