935811488
Oficina: C5b/064

Sóc llicenciada en Biologia (2005 UAB) i Màster en Comunicació Científica i Ambiental (2007 UPF). Des del 2011 sóc la responsable de comunicació del CREAF on, entre altres tasques, he definit  el Pla de Comunicació del CREAF que reconeix el Pla Estratègic del centre. Les meves responsabilitats passen per gestionar la comunicació a nivell intern i la comunicació a nivell extern, elaborar el material institucional, redactar comunicats de premsa i gestionar les peticions de periodistes.

Els darrers anys, jo i el meu equip hem començat a assessorar als investigadors en l'leaboració de plans de comunicació específics per a projectes nacionals o internacionals. En aquesta líniea, hem començat a coordinar plans de comunicació de grans projectes coordinats pel CREAF com el d'Atrapaeltigre.com

Des de la meva arribada al centre els CREAF s'ha dotat d'una nova pàgina web, d'un blog de notícies i de diferents canals a les xarxes socials, a més ha multiplicat per quatre la seva presència als mitjans de comunicació. 

Durant la meva trajectòria professional he  treballat vinculada sempre a l'àmbit de la divulgació de la ciència i de la comunicació corporativa de centres de recerca. He format part de l'equip de monitors del Cosmocaixa - Barcelona (2006), he treballat com a redactora científica a l'Àrea de Comunicació de l'Hospital Clínic de Barcelona (2007) i al Centro Cochrane Iberoamericano (2008), i he estat durant tres anys la promotora científica al GIRO Centre Tecnològic (2008-2010).

A més, he col·laborat amb el programa de ràdio Sapiència, de La Xarxa, coordinant la secció de medi ambient i sóc sòcia de l' Associació Catalana de Comunicació Científica.