935811987
Oficina: C5b/-158

La meva recerca se centra en els cicles biogeoquímics dels nutrients i els metalls en ambients aquàtics, sediments i sòls. M’interessen les interaccions mineral-planta-microorganismes i com aquestes intervenen en els cicles de diferents elements, els processos edàfics i la química de l'aigua. M'agradaria saber més sobre l'aplicació dels coneixements d’ecologia del sòl en l'avaluació de la qualitat del sòl i la gestió de sòls i aigües.

Em vaig llicenciar en Ciències Ambientals a la Universitat de València (UV, 2012) i després vaig obtenir un Màster en Gestió de Sòls i Aigües a la Universitat de Lleida (UdL, 2014). Vaig fer el doctorat en biogeoquímica ambiental a la University of Leeds (Regne Unit) entre 2013 i 2017. Allà, vaig investigar sobre els controls ambientals de la diversitat microbiana i la biogeoquímica dels sediments al llarg del gradient de salinitat d'un estuari.

Vaig arribar al CREAF el 2018 com a investigadora postdoctoral i actualment soc professora en diferents assignatures relacionades amb ciències del sòl. A més a més, m’he involucrat en projectes educatius i activitats de divulgació científica.