935814675
Oficina: C5/1112

Sóc llicenciada en Biologia (UB, 1997) Màster en Gestió Sostenible de l’Aigua per la Universitat de Saragossa (2017) i inscrita al Doctorat en Medi Ambient i Societat de la Universitat Pablo de Olavide de Sevilla. Des de 1996 contractada com a personal tècnic d’investigació del CREAF.

Des de 1998, he treballat desenvolupant i aplicant el model de simulació forestal GOTILWA+. He participat en diversos projectes nacionals (MONTES, MEDFORESTREAM) i europeus (ATEAM, SilviStrat, CARBO-INVENT, CCTAME, MOTIVE, CLIMSAVE) que tenien com a objectius quantificar el balanç de carboni i aigua als boscos mediterranis i europeus, avaluar l’impacte (especialment sequera i incendis) del Canvi Climàtic sobre els serveis dels ecosistemes forestals, la seva vulnerabilitat i identificar estratègies de gestió forestal sostenible i de mitigació i adaptació als efectes adversos del Canvi Global.

En l’actualitat la meva feina s’orienta cap a l’anàlisi de la vulnerabilitat al Canvi Global en l’ús de l’aigua i la definició de mesures d’adaptació. Actualment, col·laboro en el projecte LIFE+ MEDACC i he coordinat el projecte BeWater (FP7 Science in Society).

També estic encarregada de la coordinació tècnica d’una plataforma de ciència ciutadana que involucra a la societat en la detecció d’alertes forestals dins del projecte Boscos sans per una societat saludable.

 

Recent publications under CREAF affiliation