935813008
Oficina: C5/1106

Sóc doctor en Física per la Universitat de València (2008). He desenvolupat la meva activitat investigadora a la mateixa Unitat de Teledetecció de la Universitat de València (2008-2010), a la unitat EMMAH de INRA (Avinyó, França, 2010-2013), i a la Unitat d’Ecologia Global al CREAF (des de 2013).

La meva recerca se centra principalment en el desenvolupament i validació d’algorismes de teledetecció per estimar variables biofísiques de la vegetació, canvi global, estudi de la dinàmica vegetació-clima i fenologia.

He participat en més de vint projectes de recerca nacionals i europeus. He estat investigador principal de tres projectes Europeus al CREAF per donar suport a agències espacials públiques (projectes LONGLOVE i GIOBIO) i empreses privades (projecte AgriUAV) en el seguiment de la vegetació a partir de dades de satèl·lit i d’aeronaus no tripulades. Actualment, coordine les activitats del CREAF al programa Europeu Copernicus Global Land, sóc l’investigador expert dels algorismes i responsable científic dels productes biofísics i de fenologia de la vegetació.

He estat professor als estudis de grau i màster en la Universitat de València i a la Universitat d’Avinyó (França). He codirigit tesis doctorals i treballs de màster. He participat en comitès de tesis, comitès científics, i en l’organització de conferències i seminaris. Col·labore en la revisió d’articles en diverses revistes científiques de referència. Sóc coautor de més de 25 articles en revistes incloses en el SCI. 

Recent publications under CREAF affiliation