935813420
Oficina: C5b/-152

Em vaig llicenciar en Biologia a la Universitat del País Basc - Euskal Herriko Unibertsitatea (UPV/EHU) l'any 2012 i l'any següent vaig cursar el màster de Biodiversitat, Funcionament i Gestió d'Ecosistemes a la mateixa universitat. A principis de 2015 vaig obtenir una beca FPI per començar la tesi doctoral dirigida per en Jordi Catalan i la Marisol Felip que se centra en una de les àrees de recerca del projecte LACUS.

L'àrea d'estudi de la tesi són els llacs d'alta muntanya dels Pirineus posant especial interès en el llac Redon, i l'objectiu principal és analitzar les respostes que les comunitats microscòpiques tenen en la transició entre limitació per nitrogen o limitació per fòsfor. Aquests llacs d'alta muntanya es troben principalment limitats per fòsfor degut en gran part a l'augment de la deposició de nitrogen de les últimes dècades, però un augment de la deposició del fòsfor pot estar causant un gir de la situació.

Assumint que petits canvis en el nutrient limitant poden implicar grans reajustaments en les comunitats microscòpiques, en aquesta tesi s'estudien tant el plàncton com el biofilm epilític mitjançant tècniques de microscòpia i tècniques moleculars per determinar les respostes que es donen.