En línia a través de Youtube
Espanya
Email de contacte: 
equerol@adenc.cat
Enllaç de l'event: 
Pàgina web de l'esdeveniment

En línia - BIODIVERSIFIQUEM LES CIUTATS, UNA EXPERIÈNCIA A SABADELL

dijous, octubre 8, 2020 a dimarts, octubre 13, 2020

Dues jornades que tindràn lloc el dijous 8 d'octubre a les 10h i el proper 13 d'octubre, on es presentaran els resultats finals del projecte "Vivim, Respirem, Replantegem Sabadell". La iniciativa va ser presentada als pressupostos participatius "Construint Ciutat Sabadell  2019" i va ser el projecte més votat de la seva categoria.

L'objectiu és repensar de forma col·lectiva la ciutat en clau sostenible, buscant millorar la qualitat dels espais urbans de Sabadell, fent-los més acollidors tant per a les persones com per la flora i la fauna autòctona que hi habiten, afavorint així la biodiversitat urbana  i millorant la qualitat de l'aire.

>>INSCRIPCIONS <<

PROGRAMA:

Dijous 8 d'octubre de 10 a 12h. PARTICIPACIÓ CIUTADANA I QUALITAT DE L'AIRE. On-line a través de Youtube.

Aquest dijous coneixerem quin impacte ha tingut el projecte a la ciutat. S'explicaran les accions s'han dut a terme durant tot el projecte, com s'hi ha implicat la ciutat i quin paper han tingut les entitats i centres educatius que hi han participat. 
També debatrem sobre la qualitat de l'aire a Sabadell, tot presentant els resultats del treball de mesura de la contaminació atmosfèrica a peu de carrer gràcies a les jornades de voluntariat ambiental

Dimarts 13 d'octubre de 10 a 12h. BIODIVERSITAT URBANA. On-line a través de Youtube.

En aquesta sessió es presentaran els resultats de la diganosis urbanística i de biodiversitat que hem treballat conjuntament UrbaNins i ADENC. Finalment es presentaran diferents propostes i actuacions per tal de millorar la qualitat dels espais urbans amb una visió més holística.