Testbed15
Durada del projecte: 
abr. 2019 a nov. 2019

El programa d’innovació d’OGC ofereix un lloc per utilitzar iniciatives per avançar en les solucions als reptes de les dades mitjançant l’ús d’estàndards oberts. 

Introducció

Els bancs de proves són les iniciatives més importants d’OGC, amb un pressupost de 3 milions de dòlars en mitjana. Testbed 15 va ser patrocinat per set organitzacions. A més de crear nous estàndards, els bancs de proves ofereixen una plataforma única on els patrocinadors poden subcontractar la generació ràpida de prototips i entorns de proves amb diverses organitzacions principals del seu camp. Els testbeds resulten en més que només normes noves i actualitzades: els resultats inclouen guies, ressenyes i bones pràctiques per resoldre problemes geoespacials avantguardistes. L’experiment d’interoperabilitat s’organitza en 6 subfils Data Centric Security, Delta Updates, Eopad, Federated Cloud Analytics, Machine Learning i Open Portrayal. La participació del CREAF es limita al fil Open Portrayal.
 

Conclusions

En aquesta edició, CREAF redactarà una nova versió del WMTS 2.0 en estreta col·laboració amb el WMS.SWG que cobreix els següents elements: Especificació modular amb llista de requeriments clars; Interfície web OpenAPI; Millor suport per a estils; Suport per a codificacions JSON; Integració amb altres normes; Suport per a múltiples rajoles (aquest aspecte ja es va tractar a través de la recuperació de múltiples taulers 16-049r1 Testbed-12; i integració amb WMS.
El CREAF també proporcionarà una extensió a l'esborrany WMTS 2.0 en estreta col·laboració amb el WMS.SWG que inclou suport per a Open API, incloent l'operació INSERT, UPDATE i DELETE a les APIs.