TÈCNIC/A AJUDANT EN ANÀLISI DE NIUS D’ABELLES SOLITÀRIES

Periode de validesa: 
31 jul. 2018 a 8 ag. 2018
Número d'oferta: 18-025-19678Resolt

El CREAF precisa incorporar urgentment un/a tècnic/a ajudant de laboratori i camp, per analitzar nius d’abelles solitàries que nidifiquen en cavitats preestablertes, procedents d’un estudi sobre la nidificació d’aquests insectes en camps de fruiters, del GRUP D’ECOLOGIA DE LA POL·LINITZACIÓ del CREAF. El contracte serà a temps complet (37,5 hores setmanals), i s’iniciarà a mitjans d’agost del 2018, amb una durada prevista d’un mes i mig.

TASQUES A REALITZAR

 1. Anàlisi de nius d’abelles solitàries que nidifiquen en cavitats preestablertes. Identificació de les espècies i quantificació de poblacions.
 2. Eliminació de paràsits dels nius.
 3. Muntatge de preparacions microscòpiques amb el pol·len trobat als nius per a la seva posterior identificació.

REQUISITS NECESSARIS

 1. Llicenciatura, grau o equivalent en Biologia Ambiental, Biologia, Ciències Ambientals o Enginyeria Agrícola.
 2. Experiència en manipulació de nius d’himenòpters.
 3. Domini d’anglès escrit i parlat.
 4. Permís de conduir B.

CONDICIONS VALORABLES

 1. Experiència en treball de laboratori.

PROCÉS I CRITERIS DE SELECCIÓ
El procés de selecció és a càrrec de l’Equip Investigador del projecte, i serà supervisat per Gerència i per l’àrea de Recursos Humans del CREAF. Aquest procés consistirà en:

 1. Admissió de candidatures: els/les candidats/des hauran d’enviar un currículum, una carta de presentació (màxim 500 paraules) i el qüestionari adjunt a l’oferta, al correu laboral@creaf.uab.cat, fins el 8 d’Agost de 2018 a les 14:00 h., indicant el codi de referencia de l’oferta. No s'acceptaran sol·licituds referides a un altre portal, que no sigui la pròpia borsa de treball del CREAF, i amb les instruccions que figurin en aquesta.
 2. Preselecció: determinació del compliment dels requisits mínims de l’oferta.
 3. Selecció: valoració de les candidatures preseleccionades, mitjançant una puntuació basada en criteris objectius.
 4. Decisió final: en cas de trobar la persona adequada, es comunicarà formalment a aquesta la seva elecció, i es publicarà a la borsa de treball del CREAF la identificació de la persona escollida.
Envia la teva candidatura: