Search

Oberta la preinscripció al Màster Oficial en Teledetecció i SIG

Cràter Aorounga, Txad. Imatge Sentinel-2A. ID: T34QCG Data: 2015-12-03
Cràter Aorounga, Txad. Imatge Sentinel-2A. ID: T34QCG Data: 2015-12-03

El període de preinscripció està obert fins el 27 de setembre de 2017. El Màster Oficial en Teledetecció i SIG està organitzat pel CREAF i la UAB, i hi col·labora el grup de recerca GRUMETS, el Departament de Geografia de la UAB, l’Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera, i MiraMon.

Cràter Aorounga, Txad. Imatge Sentinel-2A. ID: T34QCG Data: 2015-12-03
Cràter Aorounga, Txad. Imatge Sentinel-2A. ID: T34QCG Data: 2015-12-03

CENTRE DOCENT:

CREAF. Facultat de Biociències

PRESENTACIÓ:

Les tècniques de Teledetecció i els Sistemes d’Informació Geogràfica (SIG o GIS) són imprescindibles per estudiar la Terra i gestionar els seus recursos. Estan considerades entre les més actives a nivell mundial tant en el context acadèmic com empresarial en camps tant diversos com:

  • Els instruments: satèl·lits, drons, sistemes GPS
  • La informació geogràfica: Instituts Cartogràfics, Bing i Google Maps, Open Street Maps, etc.
  • La catalogació de dades i metadades en infraestructures de dades espacials
  • El software, com el programa gratuït MiraMon i altre programari lliure

En aquest context hi ha, doncs, necessitat de professionals amb formació específica en aquestes disciplines, que coneguin tant els fonaments com les darreres tendències, com ara l’estandardització impulsada per l’Open Geospatial Consortium (OGC).

L’objectiu del màster oficial en Teledetecció i Sistemes d’Informació Geogràfica, que té una orientació científico-tècnica, és proporcionar la formació en tècniques d’observació de la Terra, i la generació i anàlisi d’informació per a l’estudi del territori i la gestió dels seus recursos a través de SIG.

DIRIGIT A:

Llicenciats, graduats i diplomats interessats en els fonaments i les aplicacions de la teledetecció i /o els SIG com: Geògrafs, Biòlegs, Ambientòlegs, Geòlegs, Geodestes, Topògrafs, Enginyers Agrònoms o d’altres disciplines relacionades amb la gestió ambiental i territorial, Físics, Matemàtics, Estadístics, Informàtics i Enginyers de Telecomunicacions.

CALENDARI:

Del 27 de setembre de 2016, al 1 de juny de 2018. Horari de tardes

NOMBRE DE CRÈDITS:

60 Crèdits ECTS, repartits en 7 mòduls (5 obligatoris i 2 optatius a escollir)

PLACES:

20 places per a estudiants de nou accés + 7 places per a alumnat de retitulació (aquells que havien fet el màster quan era títol propi i ara el volen oficialitzar).

PREU:

El preu total del màster és de 5.700€ (95 €/crèdit)

WEB DEL MÀSTER:

http://www.creaf.uab.es/master/

Descarrega el DÍPTIC i el PÒSTER informatius del màster.

Comparteix l'article!

Articles relacionats

Alumnes participant en activitats d'Escoles Verdes. Font: CREAF
Notícies
CREAF

Vols convertir el teu alumnat en un equip científic? 

El DACC i el CREAF fem una crida als professors i professores de les Escoles Verdes de Catalunya. Oferim un paquet metodològic a les 800 Escoles Verdes del país perquè el seu alumnat pugui treballar en equip amb el CREAF. 

Foto: Anna Ramon
Notícies
Anna Ramon

Els arbres són la solució, també a l’escola!

Fa uns mesos, el CREAF i l’Àrea Metropolitana de Barcelona van posar en marxa una enquesta al sector educatiu que van respondre més de 100 mestres. Volíem entendre

Hem canviat la versió del Wordpress. Per llegir entrades anteriors al 2020 en els diferents idiomes (català, castellà o anglès), ves a la portada del blog, escull l'idioma amb el selector del menú superior i cerca l’entrada a la barra de la lupa.

Dona’t d’alta al Newsletter per rebre totes les novetats del CREAF al teu e-mail.

Ajuda'ns a moure

l'ecologia