Els programes de formació del CREAF pretenen atreure candidats i candidates d'alt perfil amb la visió de desenvolupar líders d'investigació. El CREAF pot oferir-vos un futur ric en oportunitats i creixement a nivell professional, i les habilitats úniques que us ajudaran a convertir-vos en una investigadora o investigador de rellevància i èxit.

Gràcies pel vostre interès en el CREAF. Hi ha diverses maneres d'estudiar amb nosaltres en l’entorn estimulant que implica una investigació multidisciplinària:

Projecte de Màster

Si teniu idees de projectes o busqueu supervisió d'un projecte de màster o una estada d’estiu durant la vostra formació, contacteu directament amb l'investigador o investigadora que creieu que podria ser més interessant per a la vostra àrea d'estudi.

Personal científic del CREAF

Beques de doctorat

El CREAF treballa en col·laboració amb la Universitat Autònoma de Barcelona per aportar coneixement científic i supervisar els projectes de doctorat dins del programa de Doctorat en Ecologia Terrestre.

Actualment hi ha aproximadament 40 estudiants de doctorat que treballen al CREAF. Aquestes oportunitats es financen a través de diverses fonts:

  • Oportunitats de doctorat amb finançament directe: quan estiguin disponibles les oportunitats finançades per projectes de recerca s’anunciaran a la borsa de treball.
  • Oportunitats de doctorat finançades amb fons competitius: estem oberts a rebre estudiants predoctorals que hagin guanyat una beca a través del govern català, espanyol o altres:
    • FPI - Ministeri de Ciència i Innovació
    • FI - Agència de Gestió d'Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR)
    • FPU - Ministeri d'Educació

 Contacta amb la coordinadora del doctorat

Beques Postdoctorals

Actualment no hi ha disponibles beques d'investigació postdoctoral finançades directament pel CREAF, però estem oberts a rebre personal científic finançat externament. Si la vostra experiència i àmbit de treball coincideix amb els objectius científics del CREAF i voleu dur a terme un projecte de recerca amb nosaltres, existeixen els següents programes de finançament:

Si necessites suport per demanar una beca de postdoctorat externa si us plau contacta el nostre servei de suport.

Contacta